Takip Et

SON DAKİKA

Nail Kaplı'dan Çerçioğlu'na: "15 yıldır tuvalet bile yapmadın"

19 Mart 2024, Salı 10:47

     


Anavatan Partisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Kaplı, gazeteci Emin Aydın’ın tvDEN’de hazırlayıp sunduğu “Baş Başa” programına konuk oldu. Kaplı, 15 yıldır Aydın'ı yöneten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na sert eleştirilerde bulunurken, "Vatandaş benden tuvalet istiyor. 15 yıldır tuvalet bile yapmadın" dedi.

"VATANDAŞ İHTİYAÇLARINI KONUŞMAMI İSTİYOR"

Yerel seçim kampanyalarının başladığı ilk dönemde de programa konuk olan Anavatan Partisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Kaplı, seçime kısa bir süre kala Aydın seçmenine vaatlerini anlattı. Gittiği ilçelerde seçim çalışmaları sırasında görüştüğü vatandaşların “Nail Başkanım, bir daha bizi televizyonda konuşur musun?” dediklerini anlatan Kaplı, şunları dile getirdi.

KÖYDE TUVALET VAR ŞEHİRDE YOK!

“Sizin aracılığınızla, köydeki-kentteki vatandaşlarıma ulaşmak için sizinle program yapma ihtiyacını yeniden duydum. Pazaryerlerindeki vatandaşların durumunu size aktarayım. Köyden gelmiş pazara, evinde gayet güzel lavabosu, tuvaleti var. Köydeki evinde olan bu durum şehirde neden yok. Şehre gelince neden bu sıkıntıyı çekiyor? Birisi diyor ki ‘senin işin tuvalet yapmak mı?’ Tuvalet yapmak değil benim işim. Bu önce en büyük ihtiyaç, bunu bile yapamamışsan ben senin nasıl belediye başkanı olduğunu nasıl izah edeyim? 15 yıldır tuvalet bile yapmamışsın. Belediyeler, sözünü tutmayanlar tarafından yönetiliyor. İbrikçi başı bile biliyor görevini, bazı kuruluşların başındakiler bilmiyor görevini. Ben seçim broşürlerime telefon numaramı yazdım. Herkes görüyor. İletişim kursun halkımız diye. Gece ya da gündüz fark etmez. İstedikleri zaman benim halkım arayabilir. Ben rahatsız olmam, aksine bundan memnun olurum. Ancak diğerleri telefon numarasını yazdıramazlar. Bunlar halktan kopuk. Ben niye geliyorum buraya? Hamal olmaya geliyorum, mevki bulmaya gelmiyorum ben Aydın’a.

"AYDIN'IN PARASI VAR! ARTIK YATIRIMA KULLANILACAK"

Aydın’a İller Bankası aracılığı ile her ay çok ciddi miktarda paralar geliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin de gelirleri ve paraları çok. İşte bu paralarla da bu yatırımlar yapılacak. Ulaşım ve altyapı sorunlarının kaynağı hazır aslında, 15 yıldır neden çözülmüyor akıl alır gibi değil. Büyükşehir gerçekten köy gibi. Başka şehirleri geziyorum ben, görüyorum aradaki farkı. Yani kimseyi de küçümsemiyorum ama bunların da yapacağı bu kadardır.” (ERDAL AYDIN)  

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler