Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Atay Efeler’in dört bir yanında

19 Mart 2024, Salı 11:53

     


Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, Efeler’in dört bir yanında kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla Ramazan’ın bereketini paylaşmaya devam ediyor.

Her akşam başka bir mahallede düzenlenen iftar yemeğinde Efeler halkıyla aynı sofrada buluşan Başkan Atay Eğrikavak’tan Ovaeymir’e, Dalama’dan Tepecik’e kadar kentin dört bir yanında vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Efeler halkına hizmet yolunda dur durak bilmeden çalışan Başkan Atay’ın dün akşamki adresi Efeler ve Ata Mahalleleri oldu. Efeler Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Mehmet Fatih Atay, daha sonra Ata Mahallesi’nde kahvehane buluşmasına katıldı.

Mahalle sakinlerinin hem iftarda hem de kahvehane ziyaretinde yoğun ilgi gösterdiği Başkan Atay, vatandaşlara yaptığı ve gelecek dönemde yapacağı projelerini anlatmaya devam ediyor. Atay’ın projeleri ve bugüne dek gerçekleştirdiği hizmetler Efeler halkından tam not alırken, vatandaşlar sevgi gösterileriyle desteklerini ifade edip, Başkan Atay’ın hizmetlerinden duydukları memnuniyetleri dile getiriyor. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler