Takip Et

SON DAKİKA

İYİ Parti'den Aydın'da gövde gösterisi

18 Mayıs 2018, Cuma 11:20

     


İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı, 27. dönem milletvekilliği aday adaylarını düzenlenen tanıtım toplantısıyla Aydın kamuoyuna duyurdu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Toplantıya mazereti nedeniyle katılamayan Aydın Adnan Sezgin, Emrah Kaplan, Rabia Kahve ve Şule Tuntaş dışında 27 ismin kamuoyuna tanıtıldığı toplantıda konuşan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Aydın’da hedeflerinin birinci parti olmak olduğunu söyledi.

 

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri için aday listelerinin kesinleşmesine sayılı günler kala Aydın’dan milletvekili seçilebilmek için İYİ Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunan 28 İYİ Partili isim Gar Park’ta düzenlenen toplantıyla Aydın kamuoyuna tanıtıldı.

 

“İYİ PARTİ’NİN VARLIĞI HER KESİMDE FARK EDİLİYOR”

Aday tanıtımı öncesindeki konuşmasında, İYİ Parti’nin kurulamaz dedikleri bir ortamda kurulduğunu söyleyen Taner, “Tutunamaz dedikleri ortamda tutunduk. Teşkilatlanamaz dedikleri ortamda ki Aydın için baktığımızda iki ayda 17 ilçe ve il teşkilatları olarak teşkilatlanmayı tamamladık. Bugün de seçime girecek, giremeyecek diyorlardı ve onları da bir şekilde aştık ve şu an o da mazide kaldı. Bugün buradan çıkacak olan güçlü irade Aydın’ın yarınlarının da şekillenmesinde en büyük etken olacak. Bizim inancımız Aydın’da Millet İttifakı olarak birinci ittifak olmayı, bu ittifakın içinde de İYİ Parti olarak da birinci parti olmayı hedefliyoruz. Zira Aydın siyasetine baktığımızda İYİ Parti’nin varlığı her kesimde fark edilmekte. Mayıs ayının başından bu yana alanda çalışma yapan aday adayı arkadaşlarımız da gittikleri birçok yerde beklediğimizin çok çok üzerinde bir alaka ve teveccühle karşılaşmışlar ve kendileri de bize bu durumu çok iyi bir konumdayız diyerek aktardılar” diye konuştu.

 

“GÜNEŞ DOĞDU AMPULLERİ KAPATIN”

İYİ Parti olarak AK Parti iktidarından kurtulmak için teşkilatlarına çok iş düştüğünü söyleyen Taner, “Esas yük değerli üyelerimizde ve partililerimizin üzerinde. Çünkü bizim ulaşamadığımız, gidemediğimiz, elini sıkmadığımız yerlerde sizler olacaksınız. Bizim bu dönem bir var oluş yok oluş mücadelesi gibi bir mücadele vermemiz lazım. Bunu sizlerle birlikte başaracağız. İYİ Parti ulusal basında yok farz ediliyor. Bu yok farz etmelerine inat sizler alanda İYİ Parti’nin propagandasını yapmanız gerekiyor. İYİ Parti’yi anlatmanız lazım. İYİ Parti olarak rahatız. Çünkü pusulada tek kadın aday var ve ikinci sıradayız. Milletvekili seçimlerinde ise amblem önemli. Bu anlamda sarı güneş amblemi ve yan yana İYİ Parti yazısı olacak. Amblem ve İYİ Parti yazısını da vatandaşın kafasına nakşetmek bizlerin ve sizlerin görevi. Bunu da en kısa yoldan ‘güneş doğdu ampulleri kapatın’ diyerek bitirebiliriz. Çalışma bizden, destek sizden, takdir Allah’tan” dedi.

 

YENİ ÜYELERE PARTİ ROZETİ TAKILDI

Yapılan konuşmadan sonra İYİ Parti Aydın 27. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunan 28 isim kamuoyuna tanıtıldı ve aday adayları değişik partilerden istifa ederek İYİ Parti’ye kayıt olan 30 yeni üyeye İYİ Parti rozeti takıldı. Aday adaylığı tanıtım toplantısına katılan isimlerse şu şekilde oluştu; Ahmet Ertürk, Ali Küpelioğlu, Atilla Avlayıcı, Betül Akçanal, Buket Saran, Can Atas, Fevzi Köse, Gülcan Toprak, Halil İbrahim Aktemur, Hakan Hilmi Yaman, Haldun Türkşen, Hamit Uçman, Mehmet Baldır, Mehmet Onursal, Mehmet Reşat Taşdemir, Mehmet Yavuz, Müesser Özer, Nurhayat Bilgili, Orhun Çetin, Ömer Saruhan Gedik, Pınar Öncer, Recep Çalışkan, Semra Yücel, Süleyman Demirci, Volkan Güleç, Z. Galip Keçelioğlu ve Zahide İmer. (MURAT TAN)







 
Son Eklenen Haberler