Takip Et

/>

SON DAKİKA

Kayalı: Erken seçim olabilir

18 Mart 2024, Pazartesi 10:59

     


Seçime sayılı günler kala İYİ Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı, İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp ve İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Esnafı ziyaret eden Kayalı, esnaf ile samimi bir ortamda fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret kapsamında sokakta vatandaşında nabzını ölçen Kayalı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Mustafa Savaş ve Özlem Çerçioğlu’nun seçime az bir zaman kala açıkları vaatlerin abartı olduğunu ve tutulması zor sözler olduğu ifade etti.

“2028’E BİLE KALMADAN BİR ERKEN SEÇİM OLABİLİR”

Kayalı bir vatandaş ile sohbetinde, “Bir Büyükşehir adayımız ‘5 bin lira kart vereceğim’ , diğer adayımız ‘Ete yüzde yirmi indirim yaptım’ diyor. Biri şehri n 1o yıldan beri büyükşehir Belediye Başkanı, ‘Niye daha önce yapmadın da seçime az bir zaman kala yaptınız?’ diye soruyorum. Mustafa beyde 21 yıldır hükümetteydi niye yapmadı da seçim öncesi böyle bir şey yapıyor? Biz ne yapacağız? Ben öyle afaki sallamam 10 bin lira vereceğim desem inanacak mısınız? Biz belediye bütçesini alacağız ve gereken neyse onu yapacağız. Bu yerel seçimler çok şeye gebe, 2028’e bile kalmadan bir erken seçim olabilir. Bu CHP- Ak Parti sıkışmışlığından insanları kurtaracağız” şeklinde konuştu. (ERDAL AYDIN)  


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler