Takip Et

SON DAKİKA

Yıldırım: “CHP’li Söke Belediye Meclisi üyeleri sahipsiz değil”

18 Ocak 2017, Çarşamba 22:59

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Gençlik Kolları Başkanı Halil Yıldırım, bazı medya kuruluşlarında CHP’li Söke Belediye Meclisi üyelerinin eleştirilmesiyle ilgili olarak yazılı basın açıklaması yayınladı.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamasında, bazı medya kuruluşlarında CHP’li Aydın Büyükşehir ve Söke Belediye Meclisi üyeleri Afet Er, Levent Tuna ve İsmail Yerli hakkında yanlış algılarla yayın yapıldığını belirterek, “Söke kamuoyunda saygınlığı bulunan kişilere bu yakıştırmaları yapmak ahlaksızlıktır” ifadelerini kullandı.

“VEFASIZ BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

Yazılı açıklamasında, CHP’li Aydın Büyükşehir ve Söke Belediye Meclisi Üyeleri Afet Er, Levent Tuna ve İsmail Yerli’nin Söke halkının menfaat ve çıkarları doğrultusunda CHP rozetine sadık kaldığını belirten Yıldırım, “Bazı radyo frekanslarında CHP’li değerli belediye meclisi üyeleri hakkında izansızca ve ahlak dışı, insanlık sınırlarını zorlayan yayınlar yapılmaktadır. Belediye meclisi üyelerimiz, CHP disiplini içinde hareket ederek gereğini yerine getirmişlerdir. Bu noktadan sonra başlayan kampanyada yaşananları CHP gençliği olarak dikkatle takip ediyoruz. CHP’li belediye meclisi üyelerimiz sahipsiz değildir. Maalesef bu kampanyaları yürüten şahıslar hayatını CHP’li belediyelerden aldıkları maddi bağ ile yürütmektedirler. CHP’li belediyeler ile organik bağı bulunmaktadır. Çocukları, ağız dolusu iftira attığı meclis üyelerimizin sorumluluk alanlarında bulunan bölgelerde çalışmaktalar. Oldukça düşündürücü ve bir o kadar vefasız bir durum ile karşı karşıyayız” dedi.

“HAİNLER HAİNLİKLERİNE DEVAM EDECEK”

CHP’nin kuruluşundan bu yana hiç bir tehdit, kumpas ve baskıya boyun eğmemiş bir parti olduğunun altını çizen Yıldırım, şu ifadelerini kullandı: "CHP saflarında siyaset yapan, CHP kültürünü özümsemiş, CHP ideolojisini kendine şiar edinmiş, CHP geleneğini hayatının her noktasına taşımış insanlar Söke'de siyaset yapmaya ve halka hizmet etmeye devam edeceklerdir. Geçmişte yaşamış oldukları hain dünyanın etkisi ve bugünkü siyasi atmosferin ahlak tabakasını patlatan siyasetçilerin desteği ile hainler hainliklerine devam edeceklerdir. Tarih, onurlu, şanlı ve şerefli CHP'lileri tarihe altın harflerle yazarken, zaten hain oldukları tarihte yazılan bu şahısların üstünden bir kez daha geçecektir." (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler