Takip Et

SON DAKİKA

“MHP kadroları, Aydınlıların hizmetkarı olmaya hazır”

17 Kasım 2016, Perşembe 07:15

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, 18 Mart 2018’de yapılacak 12. Olağan Büyük Kurultayı öncesinde, il ve ilçe kongresi takviminin 9 Ekim tarihi itibariyle başladığını söyledi. Yerel ve genel politik bazı konulara dönük açıklamalarda bulunan MHP’li Pehlivan, parti tabanına MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin provokasyonlara gelinmemesi yönündeki çağrısını da yineledi.

Tabandaki bazı muhalif kesim ve bazı siyasi çevrelerce, MHP’nin AK Parti ile yakınlaşmasıyla ilgili eleştirilere ilişkin konuşan Başkan Pehlivan, “MHP, AK Parti’nin çizgisine değil tam aksine, ülkemizin ve milletimizin birliğini ve bütünlüğünü tehdit eden oluşumlara karşı AK Parti ile diğer siyasi oluşumlar, dünden bugüne PKK ve FETÖ/PDY karşısında tavrı net olan MHP’nin çizgisine gelmiştir” dedi.

“KONGRELERİMİZ DEMOKRASİNİN KÖKLEŞMESİNE VESİLECE OLACAKTIR”

MHP’nin belirlediği yüksek ülkülere ulaşılmasının Türkiye’nin tek ümidi, tek çıkışı olduğunu belirten Pehlivan, “Bu nedenle partimiz çok güçlü şekilde Türkiye’nin yönetimine, milli huzur ve iç barış ortamının teminine taliptir. Partimizin demokratik süreçleri teker teker aşarak, taze kan takviyesi yaparak ve yenilenmeyi sağlayarak ülkemizin kaderine Bilge Lider Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin yön vereceğini samimiyetle ifade etmek isterim. Kongrelerimiz, demokrasinin kökleşmesi ve kurumsallaşması için bir vesile olacaktır. Bizim yegane dayanağımız aziz Türk milletidir” diye konuştu.

“MHP İÇ VE DIŞ ODAKLARIN TAM KARŞI CEPHESİNDEDİR”

MHP üzerinde oynanan oyunların farkında ve şuurunda olarak, kötü niyetlilere, ihanet taraftarlarına, Türk milletini ayırmaya yeltenen simsarlara hiçbir şart altında müsamaha göstermeyeceklerini söyleyen Pehlivan, “MHP, kararlı duruşunu sonuna kadar muhafaza edecektir. MHP’nin 47 yıllık birikimi, asırları aşan fikriyatı, vatan ve millet sevgisiyle yoğrulmuş siyasi yapısı iktidar olmaya ve Türkiye’nin kötü talihini değiştirmeye yetecektir. MHP, Türkiye’nin tarihi hak ve çıkarlarını zedelemek, zayıf düşürmek, tartışmaya açmak isteyen iç ve dış odakların tam karşı cephesindedir. Türkiye’nin arzulanan şekilde derlenip toparlanmasının tek seçeneği milletimizin tamamına hitap eden, herkesi bir ve kardeş gören MHP’nin başarı ve iktidarıdır. Bu nedenle partimiz çok güçlü şekilde Türkiye’nin yönetimine, milli huzur ve iç barış ortamının teminine taliptir” dedi.

“KAVGA VE ÇATIŞMALARDAN UZAK DURULACAK”

Ülke çapında bir süredir devam eden şiddet ve asayişsizlik vakalarının Türkiye’nin milli birliğini, en üst düzeyde tehdit ettiğine dikkat çekerek parti tabanını türlü provokasyonlara karşı uyaran Pehlivan, “Yıkım ve bölünme taşeronları, nefret ve şiddet kuryeleri sokakları savaş alanına çevirmektedir. Herkes bilmelidir ki, Türkiye teröre ve bölücü emellere teslim olmayacaktır. Ayrıca Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in her mensubu uyanık ve dikkatli olacak, muhtemel kavga ve çatışmalardan kesinlikle uzak kalacaktır. Milliyetçi –Ülkücü dava arkadaşlarım, çakılan etnik kıvılcımın nelere mal olacağını, pusuya yatmış bölücülerin birlik ve beraberliğimize darbe vurmak için nasıl kuyruğa girdiğini bilmekte ve görmektedir. Kardeş kavgası çıkartmak ve son yurdumuzu baştan ayağa cehenneme çevirmek için iştahlı olan şiddetseverlere koz verilmeyecektir. Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in simge ve işaretlerini kullanarak sokaklara çıkanların, karanlık mahfillerin telkin ve yönlendirmesi altındaki ajan provokatörler olduğu unutulmamalıdır” dedi.

“MHP İÇİNDE KÜSKÜNLÜĞE YER YOK”

18 Mart 2018’de yapılacak 12. Olağan Büyük Kurultayı öncesinde parti kongre takviminin 9 Ekim 2016 tarihin itibariyle başladığını söyleyen Pehlivan, “İlçe ve il kongrelerimiz demokratik teamüller dâhilinde, karşılıklı saygı ve hoşgörü sınırları içerisinde sürdürülecektir. Milliyetçi-Ülkücü kadrolar kongrelerin neticesi ne olursa olsun; küskünlüğe ve gruplaşmalara asla ortam vermez vermeyecektir. Kongrelerin demokratik ikliminde öne çıkan değerli dava arkadaşlarım, kazanan yâda kaybeden tasnifine tevessül etmeden herkesi kucaklayacak ve hep birlikte MHP’nin başarısı için çaba göstereceklerdir. Teşkilatta birlik, sahada birlik, söylemde birlik ve ülküde birlik için herkes üzerine düşen vazifeyi azami derecede yerine getirecektir" ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞ, ASKİ’NİN SU FATURALARINDAN ŞİKAYETÇİ”

30 Mart’tan bu yana geçen süreç dahilinde yerel siyasete dönük olarak Aydınlı vatandaşlar ve partililerinden kendilerine iletilen şikayetleri değerlendirerek arşivlediklerini vurgulayan Pehlivan, “Yerel yönetimler büyükşehir sınırları içinde her vatandaşa aynı kalitede hizmet sunması gerekmektedir. Aksamalar fazla, serzenişler gün gün artmaktadır. Verilen sözler yerine getirilmemekte, yerine getirilen bazı hizmetler de istenilen kalite de olmamaktadır. Sadece şehiriçi trafik bile gelinen noktanın ne olduğunu anlatmaya yetecektir. Hemşerilerimiz, ASKİ’nin su faturaları ve atık su ücretleri konusundaki serzenişlerinde haklıdır. Değerli vatandaşlarımıza partimizin kapısı ve gönlümüz daima açıktır. Her sorunu dinleriz, ilgililere iletilmesini sağlarız. Problem ve problemlerin çözüm önerilerimizi belediye meclis üyelerimiz toplantılarda dile getirmektedir” dedi.

“TEMENNİMİZ AYDIN’IN DAHA YAŞANABİLİR BİR İL OLMASIDIR”

Büyükşehir belediyesinin ilçe belediyeleri ile olan ilişkilerinde kanun tanımaz uygulamalarına şahit olduklarına değinen Pehlivan, “Meclis üyelerimiz, Aydınlı hemşerilerimizin lehine olacak her türlü karara onay vermektedir. İlişkilerin iyi olması ve en iyi belediye hizmetine layık hemşerilerimizin mutlu huzurlu bir şekilde iyi temizlenmiş, ekolojik dengelerin korunduğu, incir zeytin başta olmak üzere tarım ürünlerimize ve tarım alanlarımıza zararlı her türlü projenin engel olunduğu bir Aydın hepimizin beklentisidir. Güzel Türkiyemizin yaşanabilir kentler sıralamasında ilimizin daha iyi yerlerde olması özlemimizdir. MHP kadroları değerli hemşerilerimizin teveccühleri ile hizmetkar olmaya hazırdır” cümleleriyle açıklamasını noktaladı. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler