Takip Et

SON DAKİKA

Kayaoğulları, görevine yeniden seçildi

17 Ekim 2016, Pazartesi 14:42

     


Saadet Partisi (SP) Bozdoğan İlçe Kongresi, Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın'ın da katılımı ile gerçekleştirildi. İl Başkanı Ali Söğüt, İlçe Başkanı Talha Kayaoğulları ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Aydın, kongredeki konuşmasında terörün SP iktidarında önlenebileceğini öne sürdü. Genel Kurul'da Kayaoğulları görevine yeniden seçildi

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)      

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından faaliyet raporunu okumak için kürsüye gelen İlçe Başkanı Talha Kayaoğulları, ''İlçe Teşkilatı olarak haftalık toplantılarımızı düzenli olarak gerçekleştirdik. İl yönetimimiz ile her zaman bir arada hareket ettik. Seçim çalışmalarında umduğumuz sonuçları elde edemedik. Hal böyle iken en ufak bir hayal kırıklığına uğramadik. Çünkü davamızın haklı olduğundan emindik. Haklı olmanın kalabalıklarla ölçülemeyeceğinin bilincindeyiz'' dedi .

Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın da şunları söyledi: ''Bakınız, bizim dışımızda hangi siyasi parti iş başına gelirse gelsin işsizliği çözemez, açlığı çözemez, terörü bitiremez, bitiremiyorlar. Bakınız AK Parti 15 yıldır iktidarda, niçin sorunları çözemiyor? Çünkü sorunun kaynağıyla mücadele etmiyor. Bakıyoruz şehit cenazeleri geldiği zaman haber kanallarına! Ne duyuyoruz, ''Devlet Kandil'i bombaladı, şu kadar terörist etkisiz hale getirildi.'' Peki bu durum sorunları çözüyor mu ? Çözmüyor, neden? Çünkü Türkiye terörle değil, teröristle mücadele ediyor. Terörün kaynağı ile mücadele etmiyor. Peki sorunun kaynağı neresi? Terörün merkezi neresi? İşte sorunları Milli Görüş açısından incelerseniz sorunun kaynağını görürsünüz. Çok kıymetli Bozdoğanlılar, işte sizler buralarda yaşıyorsunuz. Ekonomik olarak gerçekten rahat mısınız? Az önce öğrendim Bursa'nın kestanesi Bozdoğan'dan gidiyormuş ama Türkiye kestaneyi Bursa'da biliyor. Bozdoğan'ın çok zengin ürünleri var ama kazanan kim? Aracılar, komisyoncular. Çiftçilerimiz kime çalışıyor? Bankalara. Herkes aldığı ev kredisinin ,araç kredisinin, tarla kredisinin taksitlerini ödemek için mücadele ediyor. Kazandığı parayı ne yapıyor? Türkiye'de en fazla kâr eden 10 kurumdan 8'i olan bankalara ödüyor, neden ? Çünkü bu sistem, bankaları besliyor da ondan. Biz bu düzeni, bu sistemi değiştirmeye geliyoruz.''

Kongrenin ardından parti binasına geçen Fatin Aydın, burada göreve seçilen Talha Kayaoğulları'nı tebrik etti. Talha Kayaoğulları, ''Şahsıma bu görevi layık gören delegelerime teşekkür ederim'' derken Fatih Aydın, birtakım ziyaretlerde bulunduktan sonra beraberindeki heyetle ilçeden ayrıldı.

Kongreye SP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, G.İ.K Üyesi Bilal Hazırbulan, Kemalpaşa Belediyesi eski başkanlarından M.Ali Özüdoğru, CHP ilçe Başkanı Hasan Karayer, MHP ilçe Başkanı Birol Özsoy ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı. (TAYYİP DEĞİRMENCİ/BOZDOĞAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler