Takip Et

SON DAKİKA

"Bizde o gömlek durmaz"

17 Ekim 2016, Pazartesi 14:23

     


Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, "Büyükşehir Belediyemize FETÖ iftiraları atanlar önce kendi içlerindeki yapılara baksınlar. Çamur atarlar ama bizde o çamurun izi bile kalmaz" dedi. Başkan Çerçioğlu ise, "Bizde toplam 5 bin kişi çalışıyor. Devlet memurlarından 4 ya da 5 kişi açığa alındı. Çıkarsa da ben gereğini yaparım. Hiç kimsenin endişesi olmasın" diye konuştu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, partisinin il danışma kurulu toplantısı için geldiği Aydın’da Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Cankurtaran, ziyaret öncesi Başkan Özlem Çerçioğlu ile birlikte Aydın Tekstil Parkı’nı gezdiklerini söyledi. Alanın sermayeye rant aracı olarak kullanılmadığının altını çizen Cankurtaran, “Vatandaşa geri dönüşüm olarak güzel bir park olmuş. Aydın’daki sosyal demokrat belediyeciliği keşke tüm Türkiye görse. Bugün Özlem Hanım'la beraber sadece ikimiz Aydın Tekstil Parkı’nı gezmeye gittik. Yanımızda bin 500 korumalı bir adam olmaktansa tek başına iki madam olarak tüm Türkiye’ye buradan ses verelim” dedi.

“FETÖ OPERASYONLARININ SİYASİ AYAĞI NEDEN YOK?”

15 Temmuz darbe girişimini de değerlendiren Cankurtaran, “Darbeyi hazırlayan tüm altyapıyı yapan neresidir, ona bakmak lazım. Öğretmenlerden memura kadar herkes açığa alınırken bunun siyasi ayağı neden olmamıştır, ona bakmak lazım. FETÖ’nün amacı hükümeti yıkmak ise bunun siyasi altyapı yok mudur? Hiçbir sosyal demokrat ve Atatürkçü FETÖ ile suçlanamaz. Hiç kimse buna yeltenmesin. Büyükşehir Belediyemize bu iftiraları atanlar, önce kendi içlerindeki yapılara baksınlar. Çamur atarlar ama bizde o çamurun izi bile tutmaz” diye konuştu.

“FETÖCÜ ÇIKARSA BEN GEREĞİNİ YAPARIM”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise “Aydın’da altyapı çok başarısız. Yerel ve genel seçimlerde gördük. Belediye başkanlarımız her gün arazide ve çalışıyorlar. Bundan dolayı FETÖ üzerinden çamur atıyorlar. Bu gömlek bizde durmaz. Kendileri FETÖ ile olan ilişkilerini örtmek için bunu söylüyorlar. Bizim tek yaptığımız şey Aydın’a hizmet etmek. Biz hayatımız boyunca bunlarla uğraştık. Bizde toplam 5 bin kişi çalışıyor. Devlet memurlarından 4 ya da 5 kişi açığa alındı. Bunların içerisinde üst düzey yönetici yok. Eğer çıkarsa da ben gereğini yaparım. Hiç kimsenin endişesi olmasın” dedi.

“BEN SANA O BAYRAĞI BURAYA DİKTİRMEM”

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın, “Aydın Büyükşehir Belediye Binası’na AK Parti bayrağı dikeceğiz” sözüne karşılık veren Başkan Çerçioğlu, “Büyükşehir Belediyesi binasına bir tane bayrak diktik. Başka bayrağa gerek. Orada Türk bayrağı var. Sen git siyasi bayrağını nereye dikersen dik. Ben sana buraya o bayrağı diktirmem” diye konuştu.

HER PROJEYE BİR NAZAR BONCUĞU

15 Temmuz Demokrasi Kavşağı'na nazar boncuğu taktığını kaydeden Başkan Çerçioğlu, “Bunlar Aydın’a nazar değdirecekler. Kem gözlerden Allah korusun diye her yaptığımız çalışmada kocaman bir nazar boncuğu asıyorum. Açılışlarda da hocalarımız kuvvetli nazar duaları okuyor. Allah, Aydın'ımızı bu kem gözlerden korusun. Tek söyleyeceğim şey bu. Yaptığımız hizmetleri hep eleştiriyorlar. Bu kadar çok eleştiriyorsan karın ağrın vardır. Buna da soda ya da kekik suyu iyi gelir” ifadelerini kullandı.

Ziyarete, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler