Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Bedil görevini iade etti

17 Ekim 2016, Pazartesi 17:13

     


AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığına atanan İsa Bedil, görevi iade ettiğini açıkladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bedil yaptığı açıklamada, 13 Ekim 2016 tarihinde AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nca AK Parti Nazilli ilçe teşkilatını oluşturmak üzere görevin tarafına tevdi edildiğini anımsatarak, şunları kaydetti:

"Görev tevdiinden sonra gerek yerel medyada gerekse de sosyal medyada çıkan haberlerin bu süreçte partime ve davama zarar vermemesi adına görevi iade ediyorum.Partimin bir neferi olarak bundan sonra da tarafıma verilecek tüm görevlere hazır olduğumu ve partimin hizmetinde olduğumu ifade ederek bu süreçte beni bu göreve layık gören ve destek veren herkese teşekkür ederim."

AK Parti genel merkezi, İlçe başkanlığı için 20 aday arasından Ramazan Satılmış, Doktor Hilmi Volaka, Ahmet Harmandalıoğlu ve Avukat İsa Bedil’i mülakat için Ankara’ya davet etti. Perşembe günü yapılan mülakat sonucunda, 44 yaşındaki Avukat İsa Bedil Nazilli İlçe Başkanı olarak atandı.

KAYINPEDERİ FETÖ'CÜ ÇIKMIŞTI

Çiçeği burnunda ilçe başkanının Karacasu İlçesi'nde yaşayan kayınpederi emekli imam İlhan Anıl'ın, FETÖ'nün yurtlarından olan Serhat erkek ve Turkuaz kız öğrenci yurdunu işlettiği ve 27 Temmuz 2016 tarihinde ilçede yapılan FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanarak cezaevine konulduğu ortaya çıktı. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler