Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Akın, Koçarlı'yı ziyaret etti

17 Eylül 2017, Pazar 13:19

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Koçarlı’yı ziyaret etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)                                                     

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını açıklamasının ardından ilçe ziyaretlerini sürdüren Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın son durağı Koçarlı oldu.

Koçarlı’da il olarak muhataralarla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Akın, MHP Koçarlı İlçe Teşkilatı, Koçarlı Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı, Koçarlı Kaymakamlığı ve sivil toplum kuruluş temsilcilerini ziyaret etti. Ümmet Akın, ziyaret ettiği kurum ve kuruluş temsilcilerinden ilçe hakkında bilgiler edindi. Akın’a ziyaretleri esnasında MHP Koçarlı İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

 

“BÜYÜKŞEHİR YASASINDAN SONRA İLÇE BELEDİYELERİ HİZMET SIKINTISI YAŞIYOR”

Koçarlı Muhtarlar Deneği Başkanı Hanife Kırkuşu ve 52 mahalle muhtarıyla buluştuğu toplantıda muhtarların sorunlarını dinleyen başkan Akın, “Büyükşehir yasası ile birlikte ilçe belediyeleri istediği hizmetleri yapamıyor. Aydın emekli şehri ve fakir bir il olmuş durumda. Aydın’ın tekrar eski günlerine geri dönmesi için üretmesi gerekiyor. Bunu yanında üniversite çok önemli. Kentin ekonomisine, sanayisine, tarımına katkıda bulunarak bu şehri ayağa kaldırabiliriz. Aydın’da 1 lira 20 kuruştan alınan sütün İzmir Tire ilçesinden işlenip Aydınlılara 30 liraya satılıyor. Aydın’ın ürünün yerinde işlenmesi için gerekli fabrikaların kurulması gerekiyor” dedi. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler