Takip Et

SON DAKİKA

İYİ Parti Karacasu'da seçim çalışmalarına başladı

17 Mayıs 2018, Perşembe 13:26

     


İYİ Parti Aydın milletvekili aday adayları, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için sahaya indi. Aday adayları “Türkiye’nin kurtuluşu İYİ Partide. Tusunami gibi bir dip dalgası ile geliyoruz. Türkiye’nin kurtuluşu İYİ Partide” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İYİ Partiden Aydın milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Ali Küpelioğlu memleketi Karacasu'da, Ankara Gazi Üniversitesinde uzun yıllar öğretim üyesi olarak görev yapan emekli Tekstil Mühendisi Prof. Dr. Zahide İmer, İYİ Parti Karacasu İlçe Başkanı Hasan Dinç ve bir grup partili ile birlikte kahvehane ve çarşı esnafına ziyaretlerde bulunup İYİ Partiye oy istedi. Gittikleri her yerde “İyi gidiyor muyuz? İYİ diyor musunuz? “diye sorup halktan oy isteyen ilçe Başkanı Hasan Dinç, “Sahaya inen tek partiyiz. Tabiat boşluğu affetmez. İYİ Parti sahadaki boşluğu dolduran ilk ve tek parti. Tusunami gibi bir dip dalgası geliyor. İYİ Parti iktidara yürüyor” dedi.

 

Çarşı esnaflarını gezen aday adayları, gittikleri her yerde İYİ Partiye karşı halktan gördükleri yoğun teveccühün seçmen kağıdında ikinci sırada olan İYİ Partinin Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminden de sandıktan birinci parti çıkacağını iddia etti.

 

“TÜRKİYE’NİN KURTULUŞU İYİ PARTİDE”

Tusunami gibi bir dip dalgası ile geldiklerini söyleyen milletvekili aday adayları, “İYİ Parti görsel ve yazılı medyada yer bulmuyor. Yeni bir parti olmamız nedeniyle medyada yer verilmiyorsa bizde sahaya iner parti programımızı kapı kapı gezerek seçmene anlatırız. İYİ’nin karşısında hiçbir güç duramaz. Her zaman İYİ’ler kazanır. Türkiye artık yönetilemiyor. Doları frenleyemiyorlar. Bütün bunların üstesinden bir tek Sayın Liderimiz Meral Akşener gelecek. Türkiye özlemini duyduğu barış ve huzur dolu eski günlerine kavuşacak. Sosyal barış İYİ Partiyle tekrar vücut bulacak. Gittiğimiz her yerde İYİ Partiye karşı büyük bir teveccühle karşılanıyoruz. İnşallah bu teveccüh sandığa da yansıyacak. Türkiye’nin kurtuluşu İYİ Partide” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)







 
Son Eklenen Haberler