Takip Et

SON DAKİKA

MHP’de eski yönetimden, yeni yönetime ziyaret

17 Mayıs 2017, Çarşamba 14:02

     


MHP’de görevden alınan Aydın İl eski başkanı Burak Pehlivan, il ve ilçe eski yöneticilerinin yer aldığı kalabalık bir heyetle, MHP Aydın İl Başkanlığı görevine getirilen Levent İlter’i ziyaret etti. Pehlivan, “Ülkücü fikrin ikamesi ve partimizin güçlenmesi tek hedeftir. Dün olduğu gibi bugün ve yarın bu duruşumuz bozulmayacaktır” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

MHP Efeler İlçe Kongresi’nde yaşanan krizin ardından görevden alınan İl Başkanı Burak Pehlivan, il ve Efeler İlçe eski yöneticileri ile beraber yeni yönetimi ziyaret etti.

MHP Aydın İl Başkanlığı’nda salı akşamı gerçekleşen ziyarete, Burak Pehlivan’la birlikte eski yöneticilerden oluşan kalabalık bir heyet katıldı.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan MHP Aydın İl eski başkanı Burak Pehlivan, “MHP Aydın İl Başkanlığı'na atanan sayın Levent İlter'e, geçmiş dönemde yönetimde olan arkadaşlarımla birlikte 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduk” dedi. Pehlivan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“MHP Genel Başkanı, sayın liderimiz Dr. Devlet Bahçeli ve genel merkezimizin emrinde olduğumuzu ilettik. Milliyetçi, Ülkücü hareket içinde ayrılık gayrılık isteyeler, fitne fesat üretenler bilsinler ki hevesleri boşunadır. Bizler, verilen görevi en iyi şekilde yerine getiren, görev alan arkadaşlarımıza da en güçlü şekilde destek veren bir anlayışa sahibiz. Bizim için Ülkücü fikrin ikamesi ve partimizin güçlenmesi tek hedeftir. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da bu duruşumuz bozulmayacaktır. Günü birlik hesap yapanların, hayatlarını ülkü dışında yaşayanların, ikbal ve istikbal peşinde koşanların, plan ve proje zihniyetli oluşumların, camiamıza içinde yer tutması mümkün değildir. Sayın Levent İlter ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz. Her zaman çalışmalarına destek olacağız. Birliğimiz, dirliğimiz güçlenerek devam edecektir. Gücümüzü Türk milletinden, çok değerli dava arkadaşlarımızdan ve Aydınlı hemşerilerimizden alıyoruz. Aydınlı dava arkadaşlarımıza ve kıymetli hemşerilerimize, Ülkücü milliyetçi harekete verdikleri destekten dolayı teşekkür eder, sağlıklı huzurlu günler dilerim.” (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler