Takip Et

SON DAKİKA

Efeler’de Millet İtttifakı vatandaşla kahvaltıda buluştu

17 Mart 2019, Pazar 15:44

     


Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Efeler Belediye Başkan Adayı Fatih Atay, dayanışma kahvaltısında vatandaşlarla buluştu ve destek istedi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı için uzun kuyruklar oluştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Efeler Belediye Başkan Adayı Fatih Atay, dayanışma kahvaltısında Pınarbaşı Mesire Alanı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda Fatih Atay’a CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ve Aydın Efeler Meclis Üyesi adayları eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgisinde kısa sürede kahvaltı kuyrukları oluştu. Atay kuyruktaki vatandaşlarla ve kahvaltı yapanlarla tek tek selamlaştı ve sorunlarını dinledi. Kahvaltıda CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül konuşma yaptı. Bülbül, “Diğer partilerden isimleri de burada görüyorum, onlara da şunu söylüyorum; Fatih Atay tüm Efeler’in parti gözetmeksizin Fatih’i olacak” dedi.

Bülbül’ün ardından konuşan İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Atay’a destek istedi. Sezgin, “Bu dayanışma buluşması daha iyi bir Efeler, daha iyi bir Aydın ve çok daha iyi bir Türkiye için bir teyit oluşturuyor. 31 Mart'ta Millet İttifakı olarak yeniden bir arada bu dayanışmayı hep birlikte inşa edeceğimizden emin olduğumu ifade ediyorum” dedi.

"ENERJİMİZİ SONUNA KADAR KULLANACAĞIZ"

"Açık fark öndeyiz ama şimdi oturma zamanı değil" diyen Fatih Atay ise “Biraz yorulunca nefes almak lazım, bir enerji almak lazım. Bu kahvaltıyı öyle bir nefes almak, enerji almak için yaptık. 15 gün var. Biz bu iki haftalık süreyi en iyi şekilde değerlendirmek için enerjimizin sonuna kadar kullanarak en iyi başarıyı almak için çalışacağız. Çok uzun süredir bir çalışma götürüyoruz, neredeyse 100 güne yakındır çalışıyoruz. Biliyorum yorulduk ama çok az bir süre kaldı. Bu süreyi de en iyi şekilde kullanarak iyi bir çalışma, iyi bir performans gösterdik. Bunu 31 Mart'a kadar devam ettirmenizi öneriyorum. Buna da hepinizin devam edeceğine yürekten inanıyorum” dedi

29 Ekim kutlamaları sözünü de veren Atay, “Buraya ilk kez gelenler olmuş olabilir. Ama inanın bize kutlatmadıkları 29 Ekim’i burada Cumhuriyet nasıl kutlanır onlara göstereceğiz” diye konuştu. (BUKET KÖSE)







 
Son Eklenen Haberler