Takip Et

SON DAKİKA

Sökeli çiftçilerden Çerçioğlu’na yol teşekkürü

17 Ocak 2017, Salı 16:47

     


Söke’de eski Özbaşı yolu olarak bilinen ova yolunun uzun yıllar sonra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile asfaltlanması, yöredeki çiftçiler tarafından memnuniyetle karşılandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kemal Kocabaş ile Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Kovancı, Söke Ovası Sulama Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Katipoğlu, Özbaşı Mahalle Muhtarı Levent Özyılmaz ve Çalıköy Mahalle Muhtarı Aşkın Can, Başkan Çerçioğlu'nu makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

“SAYENİZDE ÇİFTÇİLERİMİZ BÜYÜK BİR SIKINTIDAN KURTULDU”

Ziyarette gerçekleştirdiği konuşmada, yöre çiftçileri tarafından yoğun olarak kullanılan ova yolunun asfaltlanmasını sağladığı için Çerçioğlu’na teşekkür eden Kocabaş, “Söke çiftçilerinin sıklıkla kullandığı ve en önemli ulaşım arterlerinden olan eski Özbaşı yolunda çiftçilerimiz büyük sıkıntı yaşıyordu. Geçen yıl sizden bu konuda yardım istememizin ardından çalışmalara başlandı ve sayenizde yolumuz asfaltlandı. Yolun asfaltlanması noktasındaki emeklerinizden ötürü yöre çiftçilerimiz adına size çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“SÖKE BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ”

Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Söke için her zaman üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyleyen Başkan Çerçioğlu, ziyaretten ötürü Kocabaş ve beraberindekilere teşekkür ederek, “Söke bizim gözbebeğimiz. Söke için hangi ihtiyacınız olursa olsun yapmaya hazırız. Ne ihtiyacınız olursa kapımızı hiç çekinmeden çalın” diye konuştu. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler