Takip Et

SON DAKİKA

Çakır: Sırada 100 yataklı hastanemiz var

16 Ekim 2020, Cuma 10:18

     


AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, TOKİ evlerinin başlıyor olması ile ilgili açıklama yapan CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin'e, "Sırada yakında ihalesi yapılması planlanan 100 yataklı devlet hastahanemiz var; sayın CHP ilçe başkanından müjdeyi en kısa zamanda vermesini sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, kendisini eleştirerek TOKİ evlerinin başlıyor olmasını açıklayan CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin'e cevap niteliğinde yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi: Geçen gün sayın CHP ilçe Başkanı TOKİ müjdesi vermiş. Öncelikle reklam işleri ile uğraşması sebebiyle meslek hastalığına yenilip kendi işini gücünü hatta kendilerinin vaat ettiği projelerini unutup partimizin ve projelerimizin bedava reklamını yapan CHP ilçe başkanına teşekkür ediyorum. Değerli Çineli hemşerilerim biz vaat ettiğimiz her projenin arkasındayız ve bir bir gerçekleştirmeye devam ediyoruz, edeceğiz de. Bu TOKİ projesinde de başta KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş olmak üzere emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ediyorum, Çinemize ve Çineli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Sırada yakında ihalesi yapılması planlanan 100 yataklı devlet hastahanemiz var. Sayın CHP ilçe başkanından müjdeyi en kısa zamanda vermesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu arada CHP ilçe başkanı belki kaçırmış olabilir ama bahsi geçmişken bir müjde vereyim. Çine Sulama Drenaj Kanalları ıslah işi kapsamında Karpuzlu çayı üzerine Kabataş, Yörükler, Doğanyurt, Esentepe, Gökyaka ve Saraçlar mahallelerimizin ulaşım sorununu çözen iki adet köprümüzden birinin yapımı tamamlanmış olup diğeri de yıl sonunda hizmete başlayacaktır. Yıllardır süre gelen bu büyük sorun nihayete ermiştir. Bu proje de emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyorum. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler