Takip Et

SON DAKİKA

Protestolar devam ediyor

16 Haziran 2017, Cuma 20:51

     


Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanlığı, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun 25 yıl hapis cezasına çarptırılıp tutuklanmasını protesto etti. Efeler Zafer Meydanı'ndan Atatürk Kent Meydanına '‘Adalet'’ sloganlarıyla yürüyen CHP’liler protestoya devam edeceklerini bildirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP’li Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasını protesto eylemi, Efeler Zafer Meydanı’ndan başlayan yürüyüş, Hükümet Bulvarı’ndan Atatürk Kent Meydanı'na kadar devem etti. Atatürk Kent Meydanı’nda basın açıklaması yapan CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, protestoya devam edeceklerini belirterek, “Sadece adında adalet olan ama hayatın her alanında adaletsizliği sağlayan ve yaratan iktidarın, milletvekilimizi savcının talebi olmamasına rağmen tutuklayarak cezaevine göndermesi, bardağı taşıran son damla olmuştur” dedi. Yapılan "Adalet Yürüyüşü"ne destek verdiklerini söyleyen İnci, sözlerine şöyle devam etti: “Genel başkanımız dün itibariyle bizlerin de katıldığı herkes için adalet sloganıyla Ankara’dan İstanbul Maltepe yürüyüşünü başlatmıştır. Biz de dün yürüyüşe destek verdik. Aydın İl Örgütü olarak her gün yapacağımız değişik eylemlerle kendisine destek olacağız. Bu ülkede adaleti demokrasiyi özgürlüğü sağlayana kadar bu karanlık iktidarla sonuna kadar mücadele edeceğiz.”

Yürüyüşe; Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, CHP’li İlçe başkanları ve vatandaşlar katıldı. (NACİ ERİŞ) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler