Takip Et

SON DAKİKA

Palandöken’den Koşar’a destek sözü

16 Mayıs 2018, Çarşamba 17:25

     


Ankara’da ülke çapındaki esnaf camiasının üst düzey isimleriyle bir araya gelerek destek turunu sürdüren AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Koşar, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken ile makamında görüşme yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’da Kuşadası ve Söke’deki Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (AYESOB) bağlı bir çok esnaf odası başkanlarının destekleme kararı aldığı AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Koşar, Ankara’da ülke çapındaki esnaf camiasının üst düzey isimlerinden de geniş destek görmeye devam ediyor.

 

PALANDÖKEN TBMM’DE GÖRMEK İSTİYOR

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Abdülkadir Akgül’den de tam destek alarak çalışmalarını hızlandıran Koşar, TESK Başkanı Bendevi Palandöken’den de AK Parti’den milletvekili seçilerek TBMM’de esnafın sesi olması noktasında destek sözü aldı. Palandöken’in makamında gerçekleşen ziyarette çiçek takdim ederek, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere dönük istişare yapan Koşar, 14 yıldır Söke’de esnaf camiasını layıkıyla temsil ettiğini, Söke’de gerek eğitim noktasında üniversite yapılanmasına sağlanan destekler, gerekse istihdamın artması noktasındaki girişimleriyle ilgili de bilgilendirmede bulundu.

 

“PALANDÖKEN ARKADAMIZDA DURDUĞUNU SÖYLEDİ”

Gerçekleşen ziyaretle ilgili açıklama yapan Koşar, “Ankara’da yöneticilik yaptığımız esnaf camiasının Büyük Başkanı TESK Başkanımız Bendevi Palandöken’i makamında ziyaret ettik. Kendisi şahsımın bu yola esnaf teşkilatımızı öncelikle tüm Türkiye’de sonra da Aydınımızda temsil etmek adına mecliste görmek istediğini söyledi. Başkanımız bu konuda bizi aday göstererek arkamızda durduğunu da ifade etti. Biz de kendisine, esnaf camiasını temsil etme noktasında elimizden ne geliyorsa 14 yıldır bölgemizde yaptığımız gibi meclis çatısı altında da esnaflarımızdan aldığımız güçle canla başla çalışmak için göreve hazır olduğumuzun sözünü verdik” dedi. (MURAT TAN)







 
Son Eklenen Haberler