Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Günel güne esnafla buluşarak başladı

16 Nisan 2019, Salı 11:50

     


Kuşadası’nın yeni Belediye Başkanı Ömer Günel, güne esnafla buluşarak başladı. Seçim çalışmaları boyunca vatandaşlardan gelen başkan olduktan sonra makamınıza geldiğimizde sizinle görüşebilecek miyiz sorusuna “Ben size geleceğim” diye cevap veren Ömer Günel sözünü tutuyor.

Başkanlık mazbatasını aldıktan sonra sözünü kesintisiz olarak devam ettiren başkan Ömer Günel haftaya sabah 8.30 da 50. Yıl Sokağı esnafı ile buluşarak başladı.

Belediye başkanı Ömer Günel kendi ile özdeşleşen simit, peynir ve çaylı kahvaltıda esnafın sorunlarını dinlendi. “Esnafımızın sorunlarını biliyoruz, en kısa sürede derman olacağız” diyen Günel, “50. Yıl sokağı bu kentin en önemli ticari sokaklarından biri. Bu nedenle öncelikli bu sokağa yönelik projelerimizi hızlı bir şekilde devreye alacağız. Kentimizin ve bu sokağın en önemli sorunlarından biri otopark problemi. Planlamasını yaptığımız tüm projelerde bu konu ile ilgili gerekli çözümleri göz önünde bulundurduk. Mevcut belediye binamızı biliyorsunuz taşıyacağız. Belediye binamızın olduğu alana altı komple otopark olacak bir şehir meydanı yapıyoruz. ‘Tariş Arazisi’ ve ‘Toprak Saha’ olarak bilinen arazilerde yapılacak projelerin altları da tamamen otopark olacak. Böylelikle 3 farklı noktada ciddi kapasiteli otopark alanları ile sokaklarımızı rahatlatacağız.”

ÖNCELİKLİ KONULARIMIZIN BAŞINDA SAHİL ŞERİDİMİZ VAR

Kentimizin çözülmesi gereken çok fazla problemi ve karşılanması gereken çok fazla ihtiyacı var ama bazı konuların önceliği var. Öncelikli konularımızdan biri kentimizin vitrini görevi gören sahil şeridinin ivedi bir şekilde kentimize yakışır bir hale getirilmesi. Yaz turizmi ile bilinen bir kent olarak bir turizm kentine yakışmayacak bir kent sahilimiz var. Bu sezon sonu sahil şeridimizin inşasına başlıyoruz. 2020 yaz sezonuna örnek gösterilecek niteliklere sahip hem Kuşadalı hemşehrilerimin kentleri ile gurur duyacağı hem de kentimize turist olarak gelmiş yerli ve yabancı misafirlerimizi etkileyecek bir sahil şeridine sahip olacağız.

Mazbatasını alalı çok kısa bir süre olmasına rağmen verdiği tüm sözleri birer birer yerine getiren ve tüm yoğunluğuna rağmen halkın içinde olacağının sözünü tutan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Kuşadası esnafının takdirini kazandı. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler