Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası’nda herkes elini taşın altına koyacak

16 Mart 2019, Cumartesi 10:46

     


Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, emlak danışmanlarına yaptığı ziyarette zor bir göreve isteyerek ve severek talip olduğunu söyledi. “Ben tek yönlü bir bilet aldım. Başarmak başarılı olmak zorundayım. Kendime ve ekibime güveniyorum.” diye konuştu.

Millet İttifakı Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası’nın artık küçük bir turizm merkezi olmadığının altını çizerek, “Kuşadası’nın 30 yıldır biriken sorunlarını çözmek için elimde sihirli bir değnek yok. Ancak bu sorunları çözecek birikime sahibim. Tabii ki bunları tek başıma çözemem. Bu nedenle herkesin taşın altına elini sokması gerekiyor. İlçemizin ana yol girişlerinin durumu ortada. 30 yıldır tek bir taşı değişmemiş olan sahilinin durumu ortada. Bu kente ihanet edilmiştir. Bizse bu kentin sevdalısı olarak 10 yıl önce başlattığımız çalışmaları tamamlamak için göreve talip olduk. Büyükşehir Belediyesi'yle uyum içinde çalışıyoruz. Bunu henüz mazbatamızı almadan önce başardıysak sonrasında yapacaklarımız bellidir. Bizim kavgayla işimiz olmayacak. Durmadan yalan iftira dolu paylaşımlarda bulunuyorlar. Peki ben bir hukukçu olarak masaya dosya numarası tarih ve sayı numaralarıyla belgeleri koyarsam ne olacak. Eminim ki daha çok çirkinleşecekler. Ben buna meydan vermeyeceğim. Doğruları halk görüyor.” dedi.

Kuşadası’nın kaybedecek zamanı kalmadığını vurgulayan Günel, “Sizler emlak danışmanları olarak Kuşadası’nın vitrini durumundasınız. Kuşadası kaybettiği cazibesini bizim dönemimizde tekrar yakalayacak. Eskiden yerli ve yabancı turistler Kuşadası ziyaretleri sonrasında bir ev satın almak için arayışa geçerlerdi. Ne yazık ki artık bu talep de kalmadı. Son derece lüks yapılan konutların yolları altyapıları yok. İnşaat sektörü altyapıdan hızlı ilerliyor. Önce bunu dengelemeliyiz.” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler