Takip Et

SON DAKİKA

"Çine için milli birlik vakti"

16 Mart 2019, Cumartesi 16:21

     


Çine MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, yapmış olduğu basın açıklamasında “Çine için milli birlik vakti.” dedi.

Çine MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, yapmış olduğu basın açıklamasında Çine Belediyesi’ni yöneten CHP’li yetkilileri eleştirirken, HDP’nin Millet İttifakı’nın gizli ortağı olmaktan çıktığını iddia ederek, “MHP’liler olarak Kandil'den yönetilen HDP’ye Çine’den gereken cevabı sandıkta vereceğiz.” dedi.

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “Bir tarafta Ezanı Muhammed’i ıslıklayarak protesto eden, Kürdistan diyen, bayrağı yakan, bayrağa her türlü hakareti yapan, terörü lanetleyemeyen ve PKK'yla arasına sınır koyamayan HDP ve bunların söylediklerine itiraz etmeyen İP, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden çıkmış ülkedeki tüm şer ittifaklarının sözcülüğünü yapan CHP, bir tarafta ülkenin birlik ve bütünlüğünü savunan, terörle mücadele diyen, şehitler ölmez vatan bölünmez, bayrak inmez ezan dinmez diyen MHP ve Cumhur İttifakı var. Biz eminiz ki necip Türk Milleti sağduyulu davranacak ve 'Ezan dinmez bayrak inmez.' diyen MHP ve Cumhur İttifakı'nın yanında yer alacak.” dedi.

“CHP’NİN İLÇE BAŞKANI GİBİ”

“Mahallelerimize yapmış olduğumuz ziyaretlerde Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in 2014'de açıklayıp yapmadığı projeler gibi köylere de hiç hizmet götürmediğini gördük.” diyen Oluç, sözlerine şöyle devam etti: "Mevcut Başkan Enver Salih Dinçer bazı mahallelerde, 'Burası Çine’nin en uzak köyü biz buraya nasıl hizmet getirelim.' diye bir cümle kullanmış. Bu cümle Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in içinde bulunduğu ruh durumunu göstermektedir. Belediye başkanımız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından tekrar belediye başkanı adayı gösterilmem korkusuyla Çine için Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden hiç hizmet isteyememiştir. Kendisi CHP’li olduğu için de Bakanlardan gidip Çine’ye hizmet getirmek içinde bir talepte bulunmamıştır. Salih Dinçer 2014 seçimlerinde % 55 oyla seçilmiştir. Çine’deki hem sağcıların hem de solcuların oyunu almıştır. Ancak o seçildikten sonra Çine’ye hizmet getirme yolunu seçmemiş, CHP’nin İlçe Başkanı gibi genel siyasetle uğraşmıştır.

"ÇİNELİLERLE DALGA GEÇİYOR GALİBA"

Köylere çöp konteynırı koyamayan belediyenin vatandaşın fıstık ve mısırını nasıl alacağını merak ediyoruz. 2014'de Taksi Durağı Meydanı'nın altını otopark, üstünü yeşil alan yapmayı vaat etmişlerdi. Çine Taksi Durağı Meydanı'nda bu projeyi 5 yıldır niye yapmadıklarını merak ediyorum. 2014'de Kalabak Çayı’nda yapmayı vaat ettikleri projeleri değişmiş. Merhum Kemal Sunal’ın Kibar Feyzo filminde beyan ettiği gibi belediye başkanımız Çinelilerle dalga geçiyor galiba.

"MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİLİ ARKADAŞLARIMIZ VAR"

Celal Özden’in Çine halkı tarafından sevilen birisi olduğunu belirten Oluç, “Çine ilçemiz Cumhur İttifakı kapsamında AK Partili belediye başkan adayıyla yerel seçime giriyor. Yapılan Anketlerde Celal Özden’in ismi çıktığı için Celal Özden, Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı oldu. İlk aday tanıtım toplantısından itibaren ilk günkü heyecanla AK Parti'yle birlikte çalışmaktayız. Celal Özden 10 yıldır Çine Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığı yapmaktadır. Parti ayrımı yapmadan herkese eşit hizmet etmiştir. Çine halkı tarafından çok sevilen birisidir. Çine halkının da desteğiyle belediye başkanı olursa Çine halkının tamamına eşit şekilde hizmet edeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çine belediye meclis üyesi aday listesinde Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımız da var. Çine için milli birlik vakti.” diye konuştu.

“ÇİNELİLERİN MUSTAFA SAVAŞ’I DESTEKLEMESİNİ BEKLİYORUZ”

Oluç, Aydın Büyükşehir’de Belediye Başkanı Mustafa Savaş’a desteğini şu sözlerle ifade etti: "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da 400 aileye 3’er adetten toplamda 1200 adet koyun dağıtarak Aydın çiftçisine destek olduğunu iddia etmekte. 1200 adet koyun projesinin maliyesi toplam 1 milyon lira anca yapmaktadır. Çinemize devlet tarafından 2017'de sadece 30 milyon lira destek verilmiştir. Ayrıca Özlem Çerçioğlu, piyasadan 1,5-2 lira yüksek fiyata üreticiden et aldıklarını söylemektedir. Bu da doğru değildir. Çine’de kaç kişi Ege Et’e piyasanın üzerinde 1,5-2 liraya hayvan kestirmiştir. Varsa bunların da açıklanmasını istiyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda da adayımız Cumhur İttifakı'nın Adayı Mustafa Savaş’tır. Mustafa Savaş, Çine’nin yetiştirmiş olduğu iyi bir ekonomisttir. Herkesin rahatlıkla ulaşabildiği ve Çine’ye hizmet getirmeyi çalışan biridir. Çineli olması nedeniyle de Çine milliyetçiliği yaparak tüm Çinelilerin büyükşehir belediye başkanlığında Mustafa Savaş’a desteklemesini bekliyoruz." (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler