Takip Et

SON DAKİKA

BTP'nin genel başkanı Aydınlı Işık oldu

16 Ocak 2018, Salı 13:22

     


Aydın’da uzun yıllar siyaset yapan ve Demokratik Sol Parti (DSP) ile yollarını ayıran eski İl Başkanı Mehmet Işık, Büyük Türkiye Partisi genel başkanı seçildi.

 

Büyük Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Tevfik Diker’in görevinden ayrılmasından sonra Partinin üst düzey yöneticileri bu görevi Aydınlı siyasetçilerinden Mehmet Işık’a teklif etti. Işık’ın teklifi kabul etmesi üzerine toplanan Büyük Türkiye Partisi yönetimi, 9 Aralık’ta kurultaya gitme kararı aldı. Ankara’da yapılan kurultaya, tek aday olarak giren Işık, seçimde oyların tamamını alarak Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı seçildi. Işık'ın seçilmesinin ardından, partinin rengi ve logosu değişirken, bazı tüzük maddelerinde de değişikliğe gidildi.

 

“BİZ YENİLENEREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Tüm illerde partin teşkilatlarını kurup seçime hazırlayacaklarını kaydeden Mehmet Işık, “Seçime tek liste olarak gidildi dolayısıyla sandıktan ben ve yönetim kurulum çıkmış oldu. Partimizin logosuyla beraber, bazı tüzük maddelerinde de değişikliğe gittik. Kimseyi rencide etmeden, kimseye hakaret etmeden bir siyaset ortamı oluşsun istiyorum. Önümüzdeki seçimlerde ittifaklar söz konusu ama bence ittifaklardan önce bütün siyasi partilerin kendi misyonu ve vizyonları ölçüsünde adayların etrafında toplanması lazım. Biz yenilenerek yolumuza devam edeceğiz” dedi. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler