Takip Et

SON DAKİKA

“Sağlık ve ulaşım konuları bizim yüz akımızdır”

16 Ocak 2017, Pazartesi 15:05

     


AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, Çine Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen çalışmaları ve gelişmeleri aktarırken, “Sağlık ve ulaşım konuları bizim yüz akımızdır” dedi.

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik’i makamında ziyaret etti. AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, Çine Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen iyileştirme çalışmalarının takipçisi olduklarını ifade ederken hastanede yapılan değişikliklerde emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, “Çine Devlet Hastanemizde iyileştirme çalışmaları yaptık. Göğüs hastalıkları, kardiyoloji, göz ve radyoloji uzmanlarını hastane kadromuza kazandırdık. Fiziki anlamda bina çatı tadilatı gerçekleştirdik. Engelli rampasının daha kullanışlı olabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Polikliniklerde bekleme ve hasta refakatçi koltuklarının sayısını artırdık. Tüm odalara LCD tv ve buzdolabı alındı. Radyoloji uzmanımız her gün ultrason ve tomografi hizmeti veriyor. Geçmiş dönemlerde Kaltun Madencilik Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Tuncer’in hastaneye yaptığı hibe ile ekokardiyografi cihazı alındı. AK Parti olarak sağlık ve ulaşım konuları bizim yüz akımızdır. Bu konularda titizlikle çalışıyoruz. Sağlık konusundaki vatandaşların memnuniyeti bizim için çok önemli” dedi.

DİYALİZ HASTALARI ÇİNE’DE TEDAVİ EDİLECEK

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, ayrıca hastaneye düşünülen 773 bin liralık yatırım ile gerçekleştirilecek olan diyaliz ek bina yapımı için projenin hazırlandığını ifade ederken diyaliz merkezini inşa edecek olan Kaltun Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer'e ayrıca teşekkürlerini iletirken, ilçede 70’in üzerinde diyaliz hastası olduğunu ve amaçlarının bu hastaların tamamının Çine’de tedavi edilmesi olduğunu aktardı. Başkan Tosun, acil serviste pratisyen doktor eksikliği olduğunu, bu sıkıntının giderilmesi ve iyileştirmelerin devam etmesi için takipçi olduklarını belirtirken hastaneye yapılan yatırımlarda emeği geçen AK Partili milletvekillerine, Kamu Hastaneler Genel Sekreterliği'ne, Kamil Tuncer'e, Başhekim Engin Tetik'e, bürokrat Nurullah Okumuş’a ve diğer yardımsever kişilere tüm Çineliler adına teşekkürler etti.  (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler