Takip Et

SON DAKİKA

“Erdoğan’ı başkan yapacağız ”

16 Ocak 2017, Pazartesi 16:52

     


AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Elif Rabia Toptancı, Çine'de AK Partililerle buluştu. Toptancı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye Cumhuriyeti’nin başkanı yapacaklarını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Elif Rabia Toptancı’nın katılımı ile gerçekleştirilen toplantı Çine Halk Kütüphanesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza, AK Parti Çine Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Tosun, AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, AK Parti Çine Koordinatörü Hüsnü Altındiş, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan ve AK Partili gençler katıldı.

“O REFERANDUM OLACAK”

Elif Rabia Toptancı, yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı sistemine karşı çıkan muhalefeti eleştirirken, “Gençler olarak muhalefetten utanıyoruz. Şu an ülkemiz hem dış hem de iç güçler tarafından engellenmek isteniyor. Ama böyle devam etsinler. O referandum olacak ve Recep Tayyip Erdoğan’ı, Türkiye Cumhuriyeti’nin başkanı yapacağız. Allah, inşallah bize bunu nasip edecek” dedi.

“AYDIN’I EVETLE BOYAYACAĞIZ”

AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, AK Parti olarak Aydın’da bir kampanya başlattıklarını ve Aydın’da yaşayan tüm gençlerin ellerini sıkmak istediklerini ifade etti. Referandum ve yerel seçimlerde zafere ulaşmak için gece gündüz çalışacaklarını söyleyen Başkan Yıldız, “Siyaset gönül işidir. Gönüllü olarak çıktığım bu yolda sorumlu olarak devam etmekten çok gururluyum. Çine’de yoğun çalışmalarından ötürü AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan ve Çineli gençlere çok teşekkür ediyorum. Nisan’da yapılacak olan referandumda Aydın’da yüzde 50’nin üzerinde evet oyu çıkarmak için var gücümüzle çalışacak ve Aydın’ı evetle boyayacağız” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Çine Koordinatörü Hüsnü Altındiş, Çine’nin turizm merkezlerine giden ulaşım yolu üzerinde kurulmasına dikkati çekerek ilçenin bir çok yönüyle çok önemli olduğunu ve Aydın’ın nadir ilçelerinden birisi olduğunu söyledi. Altındiş ayrıca Aydın siyasetinin nabzının Çine’de attığını ifade ederken AK Parti çatısı altında ülkesine hizmet eden Çineli gençlere çok teşekkür etti.

“TÜRK MİLLETİ, 'EVET' DİYEREK CEVAP VERECEK”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Ali Tarhan, AK Partili gençler olarak, Çine ve geleceği için çaba sarf ettiklerini ve Çine’de AK hizmetlerin yer alması için var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederken, “Türkiye Büyük Millet Meclisinde vekillerimize saldıran CHP’li vekilleri kınıyorum. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a diktatör yaftasını yapıştırmak isteyenleri de kınıyorum. Bu millet, kim diktatör kim değil çok iyi biliyor. Geçmişte de olduğu gibi yüce Türk milleti bu gün de ülkemiz üzerinde oynanan oyunun farkında olup bu oyunları bozacak ve bu yalan ve iftira rüzgârına en güzel cevabı referandumda 'evet' diyerek cevap verecektir” dedi.

AK Partili gençler, toplantılarına katılarak kendilerini onure eden AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Elif Rabia Toptancı'ya teşekkür plaketi ve çiçek hediye etti. Toplantıda ayrıca Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi öğrencilerinin 15 Temmuz Şehitleri adına hazırladığı Mannequin Challenge videosu da izlendi. Video takdir topladı. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler