Takip Et

SON DAKİKA

Savaş: Çerçioğlu, Aydın’a bakacak kapasitede değil

15 Ekim 2016, Cumartesi 10:20

     


AK Parti Germencik İlçe Teşkilatı’nın aylık istişare toplantısına katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Buharkent’ten Didim’e kadar hizmet yapma kapasitesine sahip değildir” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Germencik ilçe istişare toplantısı Kütüphane Salonu’nda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Aydın Menekşe, “Bugün bizim için çok önemli bir gündür. Bundan sonraki günler de çok önemli ve boşa zaman harcanacak günler değildir. Vatan için şehit olan şehitlerimizi, bizim için yaptıklarından dolayı utandırmayacağız ve rahmetle andığımız her an, yaptığımız hizmetlerle onları gururlandıracağız. Onlarında ruhlarının bizim hizmetlerimizi gördükçe, duydukça huzur içinde olacağına inanıyorum. Bundan sonra yine davamıza ve ülkemize hizmet ederek ilerleyeceğiz” dedi.

“AYDIN’DA HEDEFİMİZ BÜYÜK”

Aydın’da hedeflerinin çok büyük olduğuna vurgu yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Biz buradaki en büyük hedeflerimizden birini gerçekleştirmek için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni almak zorundayız. Bu, bizim olmazsa olmazımızdır. 2019’da Aydın’da büyükşehir belediye başkanı AK Parti’den olacak. Aydın Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar bir şey yapmadı, bundan sonra da yapamayacak. Bir tane köprülü kavşağı bir yılda ancak bitirebildiler. Bu nedenle büyük proje korkaklığı nedeniyle büyük bir yatırım yapamazlar. Ben geçmişte şunu söylemiştim. Şu anki Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Buharkent’ten Didim’e kadar hizmet yapma kapasitesine sahip değildir. Ben yanılırım demiştim ama bugün görüyoruz ki ben yanılmamışım. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bir milyarlık bütçesi var. Buna rağmen gittiğimiz her yerde vatandaş Büyükşehir'den şikâyetçi durumda. Buna rağmen küçücük bir yatırımı, çok büyük bir hizmetmiş gibi aksettiriyor.”

“OYUNA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Mustafa Savaş, ülke üzerinde oynanan oyunların çok büyük olduğunu ve bu oyunlara asla izin vermeyeceklerini ifade ederek, “Geleceğimiz için gençlerimiz için özgür Türkiye’nin devamı için bu oyunlara müsaade etmeyeceğiz. Cemaatler ve sivil toplum kuruluşları bu ülkenin bir gerçeğidir. Cemaatlerin okulu olabilir, gazetesi olabilir, televizyonu olabilir, üniversitesi olabilir, hastanesi olabilir ama bir cemaatin devleti olmaz. Devlet tektir, sahibi de millettir. Yapılan 40 yıllık bir projeydi. Amaçları da devleti teslim alma operasyonuydu. Devleti teslim alarak bir yerlere servis yapacaklardı. Ama millet buna müsaade etmedi. Binlerce yıllık bu topraklar böyle bir hainliği görmedi ve yaşamadı” dedi.

Toplantıya AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, İlçe Başkanı Aydın Menekşe, Kadın Kolları ve Gençlik kollarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler