Takip Et

SON DAKİKA

“Çine Belediyesi'ni başkaları yönetiyor, başkanın haberi yok”

15 Ekim 2016, Cumartesi 16:49

     


AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in gittiği her yerin batık olduğunu öne sürdü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ün de katılımı ile Çine Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, toplantıda yaptığı konuşmada Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in belediyeyi iyi yönetemediğini, belediyeyi başkalarının yönettiğini ve başkanın da bundan haberinin olmadığını iddia etti.

“HER TARAF KÖTÜ”

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i eleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: ''Çine Belediyesi'ni başkaları yönetiyor, başkanın belki bundan haberi yok. Anlatabiliyor muyum? Başkan güzel bir şekilde başkanlık yapamazken gitti bir de ÇİPAŞ’a başkan oldu; orası batık. Gitti Topçam Sulama Birliği’ne başkan oldu, orası batık. Birisini yönetemezken, başkaları yönetirken diğerleri de batmış durumda. Her taraf kötü bir şekilde yönetiliyor. Her platformda bunları anlatmamız lazım. Altı bin üyemiz var, bu üyelerimiz bir olursa ben iddia ediyorum biz Çine’de her seçimi alırız ama sağlam üyeden bahsediyorum.''

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN NEFERİYİM"

Toplantıya katılan Çine Yağcılar Mahalle Muhtarı Rafet Aydın, bazı yöneticilerin yaptığı isteklerin karşılanmaması konusunda eleştiride bulunurken, "Ben 7 gün 24 saat Recep Tayyip Erdoğan'ın neferiyim. Bazı yöneticiler, isteklerimizi yerine getirmiyor, ilgilenmiyor. Recep Tayyip Erdoğan'a bir dilekçe yazdım, benim kızımın yurt sorununu çözdü. Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyorum. Bayrak öyle hemen dikilmez. Bayrak, Erdoğan gibi dikilir, onun yaptığı hizmetlerle dikilir" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler