Takip Et

SON DAKİKA

Egeli CHP'li kadınlar "Fatma Köse" dedi

15 Şubat 2018, Perşembe 14:31

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kolları Genel Başkanlığı’nın 13. Olağan Kurultayı, 18 Şubat Pazar Günü Ankara’da yapılacak. Kurultay öncesi İzmir Karşıyaka’da Ege Bölgesi il Kadın Kolları Başkanları ile bir araya gelen CHP’li kadınlar, kurultayda mevcut Genel Başkan Fatma Köse’yi destekleme kararı aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İzmir Karşıyaka 2. Nikah Dairesinde, CHP Ege Bölgesi İl Kadın Kolları Başkanları toplantısı yapıldı. Aydın, İzmir, Denizli, Uşak, Manisa, Kütahya olmak üzere Ege Bölgesi’nden 6 İl Kadın Kolları Başkanının katıldığı toplantıda, 18 Şubat Pazar günü Ankara Taner Kışlalı Kültür Merkezi’nde yapılacak ve 3 adayın yarıştığı 13. Olağan Kadın Kolları Genel Başkanlık kurultayında mevcut Genel Başkan Fatma Köse’ye tam destek çıktı.

 

AYDIN’DA 7, EGE BÖLGESİNDEN 80 DELEGE OY KULLANACAK

CHP Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir, 18 Şubat Pazar günü yapılacak Kurultayda Aydın’dan aralarında Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da olduğu 7 kadın delegenin Ankara’da oy kullanacağını söyledi. Ege Bölgesi’nden ise yaklaşık 80 delegenin oy kullanacağını sözlerine ekleyen Başkan Özdemir, Aydınlı partili kadınlar olarak mevcut Başkan Fatma Köse’yi destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

 

ÇERÇİOĞLU’DA OY KULLANACAK

Özdemir, “Ege Bölgesi İl kadın Kolları Başkanları toplantısında da Fatma Köse çıktı. Mevcut başkanımızı destekliyoruz. Yaklaşık 600 delege bu kurultay seçiminde oy kullanacak. Kim kazanırsa kazansın kazanan CHP olacaktır. Şimdiden vatana millete hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzde çok zorlu bir süreç var. CHP kadroları tüm gücüyle alanlarda çalışıyor olacak. Fatma Başkana gelince çok çalışkan ve iletişimi çok güçlü bir başkan. Bu zorlu süreçte yolumuza onunla devam etmek istiyoruz” dedi. (GÜLAY ÖZTEKİN)







 
Son Eklenen Haberler