Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı’ndan Erul’a hayırlı olsun ziyareti

15 Şubat 2018, Perşembe 14:51

     


AK Parti Didim İlçe Teşkilatı, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Ziyarete AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Parti Didim Belediye Meclisi üyeleri Maşallah Subaşı, Cemal Engil, Şakir Saruhan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Birol Salman, Adem Seven ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Tan katıldı. AK Parti heyetine ziyaretleri için teşekkür eden Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, seçim çalışmalarını değerlendirerek, “Esnafımız, kendileriyle iç içe olan, kendilerinin halinden ve kendilerinin sorunlarını anlayan birini istiyor” dedi.

“DİDİM’İ GÜZELLİKLERİYLE ÖN PLANA ÇIKARALIM”

Didim denildiğinde sürekli olumsuz cümleler duyduklarını ifade eden Erul, “Didim’de artık kötüleri konuşmayalım, Didim’i sevelim, sevdirelim. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Didim artık sorunlarıyla değil, güzellikleriyle ön plana çıksın. Bir dokunduğumuz esnaftan bin ah işitiyoruz. Bizde esnafız ve esnafın sorunlarını en iyi biz biliyoruz. Bu sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız, kimsenin bundan şüphesi olmasın” diye konuştu.

“DİDİM ESNAFININ YANINDAYIZ”

AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü ise esnafı karalayan müşteriye inanmadıklarını söyleyerek, şöyle konuştu: “Müşteri her zaman esnafı kötülemeye meyilli. Hepimiz esnafız ve aynı sorunları yaşıyoruz. AK Parti Didim İlçe Teşkilatı olarak bu konuda ellerimizden geleni yapmaya hazırız. Didim esnafının yanındayız.” (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler