Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti’li Ünal’ın halifelik paylaşımı istifa getirdi

15 Ocak 2017, Pazar 13:37

     


Sosyal medya hesabında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkan seçildiği takdirde halife olacağı yönündeki bir köşe yazarının görüşlerine yer veren AK Parti Efeler İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Suat Ünal, türlü tepkiler üzerine görevinden istifa ettirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçtiğimiz gün, yazar Abdurrahman Dilipak’ın geçmişteki bir konferansta hilafetin aslında kaldırılmadığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan seçildiği takdirde halife olacağı yönündeki söylemlerini sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Suat Ünal’ın istifasının alındığı öğrenildi.

İstifası alınan Suat Ünal’ın tüzük gereği yerine yedek listeden atama yapılacağı öğrenilirken konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, söz konusu paylaşımının teşkilatla bağdaştırılamayacağını ve tamamen Ünal’ın kendi şahsi düşüncelerini ifade ettiğini söyledi.

 

“BÖYLE BİR PAYLAŞIMI TASVİP ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL”

Ünal’ın istifası alınarak işleme konduğunu söyleyen Arslan, “Ak Parti Türk siyasi hayatına adını altın harflerle yazdırmış ve iktidarları süresince girdiği her seçimden güçlü bir şekilde milletinin desteğini alarak; çağdaşlaşma, kalkınma, insan hak ve özgürlükleri anlamında getirdiği yenilikler ile ülkemizin en büyük teminatı olmuştur. Kurulduğu günden bu yana güçlü Türkiye hedefleri doğrultusunda milletine hizmet etme gayretiyle çalışan ve böylesine hassas bir dönem içerisinde ülkemizi güçlü yarınlara taşımayı hedefleyen partimize ve partimize gönül veren hiç bir teşkilat mensubumuzla bağdaştırılamayacak söz konusu paylaşım ve paylaşıma konu haber, kişi veya kişilerin tamamen kendi şahsi düşüncelerini ifade etmekten öteye geçmemektedir. Böyle bir paylaşımı tasvip etmemiz mümkün değil. AK Parti’ye gönül veren ve ilçe yönetim kademesinde görev yapan birinin sorumluluk sahibi olması gerekiyor” dedi. (MURAT TAN)

AK Partili Ünal’dan tartışma yaratan paylaşım

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler