Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti Çine başkanlığına 9 aday

14 Aralık 2017, Perşembe 15:40

     


AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanlığı seçimli Olağan Kongre öncesi gerçekleştirilecek olan temayül yoklamasına 9 kişi ilçe başkanlığı adayı olabilmek için başvuruda bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk'ün ilçe başkan adaylarının belirlenmesi için temayül yoklaması yapacaklarını açıklamasının ardından teşkilatları temayül heyecanı sardı. Çine'de ilçe başkanlığına 9 kişi talip oldu. Çine'de Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan temayül yoklamasında ilçe başkanlığına talip olan, Mehmet Tosun, Mutlu Menderes Eşiyok, Serkan Sevinç, Muammer Abbak, Veysel Tetik, Abdullah Afşin, Adnan Özoğul, Erol Uzun ve Muammer Karadeniz yarışacak.

 

MEVCUT BAŞKAN, HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLEDİ

Gerçekleştirilecek olan temayül yoklamasının AK Parti'ye hayırlar getirmesini dileyen mevcut AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, "Yapılacak olan temayül yoklaması partimize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Temayül yoklama sonucu, vekillerin, eski parti temsilcilerinin görüşleri, anketler harmanlanacak ve Genel Merkezimiz bir karar verecek. Genel Merkezi'n vermiş olduğu karara saygılıyız ve her zaman olduğu gibi davamız için bu kararın arkasında duracağız" dedi.

 

MESAİ BİTİMİNE KADAR SÜRE VAR

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı temayül yoklaması Cumartesi günü saat 16.00 ile 19.00 arasında gerçekleştirilecek. Başkanlığa aday olmak isteyenler Cuma günü mesai bitimine kadar parti ilçe binasından alacakları formları doldurarak fotoğraflı bir şekilde ilçe parti binasındaki yetkiliye teslim etmeleri gerekiyor. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler