Takip Et

SON DAKİKA

Aydın BŞB Meclisi’nde, turizm ve tarım komisyonu kurulacak

14 Kasım 2016, Pazartesi 18:28

     


Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında, meclis bünyesinde turizm ve tarım komisyonları kurulması kararlaştırıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kasım toplantısında, AK Parti'li Üye Necmettin Esenlik’in önerisi üzerine, Aydın’ın doğal ve tarihi güzelliklerinin tanıtılması amacıyla meclis bünyesinde ‘Turizm Komisyonu’ kurulması kararlaştırıldı. Karar, oy birliği ile alındı.

Komisyonun kurulmasına sıcak bakan ve aynı zamanda ‘Tarım Komisyonu’ kurulması gerektiğine de dikkati çeken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Turizm Komisyonu’nun kurulması, Aydın’ın ören yerlerinin ve doğal güzelliklerinin tanıtılması açısından verimli olacaktır. Bunun yanı sıra meclisimizde Tarım Komisyonu da kurulsun, üç grubumuz imzalasın” dedi.

İLÇELERDEKİ İSİMSİZ YOLLARA YENİ İSİMLER VERİLECEK

69 gündem maddesinin karara bağlandığı meclis toplantısı, ekim ayı meclis toplantısına ait zabıt özetinin okunmasıyla başladı. Ardından 2017 mali yılı performans programı, gelir ücret tarifesi ile ilçe belediyelerinin 2017 yılı analitik bütçeleri görüşülmek üzere oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu'na, ilçe belediyelerindeki imar plan değişiklikleriyse İmar Komisyonu'na gönderildi. Yaklaşık yarım saat süren meclis toplantısında Çine, Didim, Kuyucak, Sultanhisar ve Söke’deki isimsiz yollara isim verilmesi konuları da görüşülerek ilgili komisyona havale edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından meclis grupları tarafından verilen önerge nedeniyle, Aydın BŞB bünyesinde, ‘Turizm Komisyonu’ ve ‘Tarım Komisyonu’ kurulması konularının bir dahaki meclis gündemine alınmak üzere ‘Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevki oy birliğiyle karara bağlandı. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler