Takip Et

SON DAKİKA

Pehlivan “Cumhurbaşkanı Adayımız Erdoğan’dır”

14 Haziran 2018, Perşembe 10:25

     


MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, partilerinin afiş ve bayraklarına yönelik yakışıksız saldırılar olduğunu söyledi. Açıklamasında, MHP adına vaatlerde bulunanları da takip ettiklerini söyleyen Pehlivan, “Bir kez daha ifade etmek isterim ki, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Seçim çalışmaları kapsamında Aydın il genelinde ‘Sıkılmadık el çalmadık kapı bırakılmayacak’ sözüyle yola çıkan Pehlivan, 24 Haziran’a 10 gün kala gerçekleştirdiği açıklamalarında partilerine karşı fitne üreten türlü odaklara karşı uyarıda bulundu.

 

“TÜRLÜ ÇEVRELER BEYHUDE ÇIRPINMAKTADIR”

Açıklamasında “Partimizin yetkili ağızlarından çıkmayan, söz, iddia, kanaat, açıklama ve isnatlara asla değer vermeyiniz” diyen Pehlivan “Seçim çalışmaları sırasında emin olduğumuz kaynaklardan MHP adına değerlendirmeler yapan, vaatlerde bulunanların olduğu konusunda bize bilgi gelmiş bulunmaktadır. Yine partimizin afiş ve bayraklarına yapılan yakışıksız ve sonuçsuz saldırıları da takip ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni hemşerilerimizin her ferdine anlatmaya, yeni sistemin özellik ve içeriklerini de tek tek paylaşmaya çalışıyoruz. Hemşerilerimizin gösterdiği yoğun ilgiden rahatsız olduğunu ilan eden türlü çevreler beyhude çırpınmaktadır. Bir kez daha ifade etmek isterim ki, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

 

“SİYASİ TÜKENMİŞLER 24 HAZİRAN’DA EN GÜZEL CEVABI ALACAKLAR”

TBMM’de çok güçlü ve tarihi bir temsil ile yerini alması gereken partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunun altını çizen Pehlivan “Unutulmasın ki, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri yeni bir sistem mimarisinin milat ve misakı olacaktır. Bu süreçte, hassasiyetlerimizi kaşımaya tevessül eden, kavga ve cepheleşmeye davetiye çıkaran yozlaşmış niyetler, görevli ajanlar, siyasi tükenmişler, 24 Haziran’da çok değerli hemşerilerimizden en güzel cevabı alacaktır. Sosyal medya kanalıyla haysiyet cellatlığına soyunan, fitne üreten, partimiz ve dava arkadaşlarımızla ilgili dedikodu servis eden kirli çevrelerin, nefsine yenik düşmüş ahlaksız kişilerin emel ve eylemlerine ihtimam ve itibar etmeyi lüzum bile görmüyoruz. Seçimlerin huzur içinde, demokrasinin tüm etkenleriyle yaşandığı bir havada gerçekleşmesi dileğimizdir. Bu vesileyle Aydınlı hemşerilerimizin, dava arkadaşlarımın Ramazan Bayramını kutlarım” diye konuştu. (MURAT TAN)







 
Son Eklenen Haberler