Takip Et

SON DAKİKA

"Milletimizin gözlerinde 3 hilali görüyoruz"

14 Haziran 2018, Perşembe 15:21

     


Sahadaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ve destek ziyaretlerini sıklaştıran MHP Aydın 8. Sıra Milletvekili Adayı Seyfettin Tosun, Karpuzlu’daki STK ziyaretlerinde bulunmasının ardından Abak ve Ektirli Mahallesi’nde vatandaşlara yeni sistemi anlattı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

MHP Çine ve Karpuzlu ilçe yönetiminin de eşlik ettiği ziyaret çerçevesinde Karpuzlu Ziraat Odası, Karpuzlu Esnaf Odası, Karpuzlu Şoförler Odası, Karpuzlu organik Birliği başkanlarıyla istişarelerde bulunan MHP’li Tosun, Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ile partisine destek istedi.

 

“AYDIN’DA TARİHİN EN YÜKSEK OYUNU ALACAĞIZ”

STK ziyaretlerinin ardından Abak ve Ektirli Mahallesinde de seçim çalışmasında bulunan Tosun, gerçekleştirdiği ziyaretlerde kahvehanelerde yaptığı konuşmada, yeni sistemde oy kullanma şeklini ve kuvvetler ayrılığı ilkesine göre yasama yetkisini elinde toplayacak olan TBMM’deki işleyişi anlattı. Her iki mahalle halkının da ilgi gösterdiği ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Tosun, “Çok şükür gittiğimiz her yerde milletimizin gözlerindeki o 3 hilali görüyoruz. MHP gerek ülkemiz, gerekse Aydın’da tarihinin en fazla oyunu alacaktır. Durmadan yorulmadan gittiğimiz yerlerde partimizin ilkeli duruşunu ve Cumhur İttifakı’nın neden desteklenmesi gerektiğini anlatıyoruz ve son güne kadar da anlatmaya devam edeceğiz” dedi. (MURAT TAN)







 
Son Eklenen Haberler