Takip Et

/>

SON DAKİKA

Savaş’a Kiğılı desteği

14 Mart 2014, Cuma 18:31

     


Kiğılı Giyim Mağazaları Zinciri'nin kurucu sahibi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekili olan İş Adamı Abdullah Kiğılı, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’a destek vermek için Aydın’a geldi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nde, esnaf ve vatandaşlardan destek isteyen, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ile AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel’e, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, Ankara Hazır Giyim Sanayiciler Odası Başkanı Canip Karakuş, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Gökhan Ökten, Efeler Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik etti.

Mustafa Savaş'ın Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nde bulunan Mağazalara ziyareti sırasında Kiğılı Mağazaları Sahibi Abdullah Kiğılı’da, Mustafa Savaş için vatandaşlardan destek istedi.

"AYDINLILAR GÜLECEK"

Ziyaret sonrası açıklama yapan Abdullah Kiğılı, şöyle dedi: “Uzun yıllar dostluk ve arkadaşlık yaptığımız değerli arkadaşım Mustafa için buradayım. Uzun yıllar boyunca devlete yaptığı hizmetleri biliyorum. Önce aday olmasını istememiştim. Ama o Aydın’a olan hizmet aşkıyla doğduğu büyüdüğü Aydın’a geldi ve Aydınlılara hizmet etmek istiyor. Bunu da makul görmek lazım. Mustafa, Aydın için büyük bir şanstır, değerli kardeşim seçimi kazanırsa Aydınlılar gülecek ve İncirleri daha bol yiyecek. Kendisi tecrübeli birisidir. Fenerbahçe ve şahsım adına kendisine destek vermek için buradayım. Aydın için hayırlı olmasını dilerim."

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ise, “Abdullah abi ve Ayrıca Ankara’dan Canip Karakuş da aramızda. Bize gönül verdiler, destek oldular, ben kendilerine teşekkür ediyorum. Tabi Fenerbahçe Camiasını yanımızda hissetmek ayrı bir güç, kendilerine ayaklarına sağlık diyorum, onur verdiler. Çalışmalarımız hızla devam ediyor, vatandaşlarda büyük bir coşku ve heyecan var. İnşallah 30 Mart akşamı bu coşku zaferle sonuçlanacak. Aydın’ımız Ak Belediyecilikle tanışacak. 3O Mart’tan sonra Aydın hak ettiği yere ulaşacak. Aydın'ın kaybedilen yıllarını geri kazandıracağız” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler