Takip Et

SON DAKİKA

Öztürk: İlk hedefimiz Söke Belediyesi

14 Şubat 2018, Çarşamba 14:19

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, ilçe parti binasında düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Öztürk, Zeytin Dalı Harekatı'nın, Cumhuriyet tarihinde Kıbrıs Barış Harekatı'ndan sonraki en büyük harekat olduğunu belirtti.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

 

MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, Ankara'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyareti ve Antalya’da katıldığı MHP İl ve İlçe Başkanları Toplantısı sonrası partisinin ilçe başkanlığı binasında gündemi değerlendirdi. İlçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı basın toplantısında 29 Ocak’taki Ankara ziyaretlerinin ve geçtiğimiz hafta Antalya'da düzenlenen MHP İl ve İlçe Başkanları Toplantısı'nın çok faydalı geçtiğini belirten MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, "Ankara ziyareti bizim açısından çok olumlu geçti. Allah diğer partilere de nasip etsin. Genel Başkan ve yardımcılarıyla birebir görüşmek bizleri daha diri ve zinde tutuyor" dedi.

Afrin Harekatı ile ilgili görüşlerini de belirten Öztürk, emekli bir asker olması nedeniyle operasyonu farklı bir gözle değerlendirebildiğini söyledi. "Bataklık kurumadan sineklerle uğraşmanın faydası yok” diyen Başkan Veysel Öztürk, kapsamlı harekatın gerçekleşmesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin söylem ve talimatlarının etkili olduğunu dile getirdi. Afrin Harekatı'nın, Cumhuriyet tarihine bakıldığında Kıbrıs Barış Harekatı'ndan sonra en büyük harekat olduğunu belirten Veysel Öztürk, "İnşallah bu harekatla ordumuz Kuzey Irak’a kadar ulaştığında bu işi kökünden çözmüş olacaktır" dedi.

2019 yılında yapılacak seçimlerle ilgili de konuşan İlçe Başkanı Öztürk, ilk hedeflerinin Söke Belediyesi’ni MHP kadrolarıyla tanıştırmak olduğunu söyledi. Söke’de sorunları yakından bildiklerini ve bu sorunları çözmek üzere birden fazla adaylarının olacağını söyleyen Veysel Öztürk, "Biz laf değil, çözüm kısmını savunan kişileriz. Trafik, Söke Çayı, kent meydanı, terminal ve benzeri şeyler bir dahaki 5 yıla kalmadan yapılacak projelerimiz. Halkımızın karşısına çıktığımızda bu işlerin yapılabilirliğini anlatarak, sandığa yansıtmak istiyoruz" dedi.

AK Parti ile ittifakın yerelde kendilerinin vereceği karar olmadığını belirten MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, "Genel seçimlere yönelik ittifak çalışmaları olduğunu biliyoruz. Ancak yerel seçimlere yansıyacak mı? Bugün bu konu bizim gündemimizde yok” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler