Takip Et

SON DAKİKA

Öncer, "Koltuk değil, ayakkabı eskitmeye geldik"

14 Şubat 2018, Çarşamba 16:58

     


İYİ Parti Efeler Merkez İlçe Başkanlığı’nın Pazar günü yapılan kongre seçimlerinde başkan seçilen avukat Pınar Öncer, İlçe seçim kurulundan mazbatasını alarak göreve başladı. Mazbatasını almaya ilçe yönetimiyle birlikte gelen başkan Öncer, İYİ Parti olarak iyi insanlarla yola çıktıklarını belirterek koltuk eskitmek için değil ayakkabı eskitmek için göreve geldiklerini söyledi.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in parti binası açılışı için geldiği Aydın’da Pazar günü yapılan Efeler Merkez İlçe Başkanlığı kongresinde başkan seçilen Pınar Öncer, partililerle birlikte geldiği Aydın Adliyesi’nde mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanının elinden aldı.

“İYİ PARTİ OLARAK İYİ İNSANLARLA YOLA ÇIKTIK”

Adliye önünde açıklamada bulunan Öncer, İYİ Parti olarak iyi insanlarla yola çıktıklarını söyledi. Zorlu bir süreçten geçtiklerini kaydeden Öncer, “İyi insanlarla, cesur yüreklerle çok zorlu koşullarda diğer siyasi partilerin yaşamadığı kadar zorlaştırma, itibarsızlaştırma, imkansızlaştırmadan sonra bu güzel insanlarla bir araya geldik. Aydınla ilgili çok güzel projelerimiz var. Efeler ilçe olarak arkadaşlarımın desteği ile bir ekip ruhu içerisinde güzelliklerle başladık. Çok daha güzel çalışmalarda hep birlikte olacağız. Arkadaşlarımın varlığı için çok teşekkür ediyorum. En büyük gücümüzün birlikteliğimiz olduğunun farkındayız. İnşallah Aydın güzel şeylere bizimle birlikte şahitlik yapacaktır” dedi.

İYİ PARTİ AVUKATLARI 24 ŞUBAT’TA ANKARA’DA ALANLARDA OLACAK

Geçtiğimiz cumartesi günü Genel Başkan Meral Akşener’i ağırladıklarını ve sonrasında ülke genelinde bir takım engellemelerle karşılaşmamak adına ön tedbir amaçlı kongreler sürecini başlattıklarını kaydeden Pınar Öncer, önceliklerinin kongre süreci olduğunu söyledi. Kongre sürecini tamamlamanın ardından yarından itibaren alanlarda olacaklarını belirten Öncer, İYİ Parti avukatları olarak 24 Şubat’ta da Ankara’da olacaklarını kaydetti. Gerek Afrin’deki zeytin dalı operasyonu gerekse Türkiye Barolar Birliği ve Türk Tabipler Birliği adı altında bir takım engellemelerle karşı karşıya olduklarını ifade eden Öncer, “Bu konuyla ilgili önümüzdeki günlerde önemli açıklamalar yapacağız. İYİ partili avukatlar olarak da 24 Şubatta Ankara’da olacağız. Alanda her daim varız. Sayın genel başkanımın da söylediği üzere biz koltuk eskitmeye değil ayakkabı eskitmeye geldik. İnşallah hep birlikte bu birlik beraberlik, samimi duygular içinde hareket ettiğimizi alanlarda göstereceğiz” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)







 
Son Eklenen Haberler