Takip Et

SON DAKİKA

Yavuz: Didim'den umutluyum

14 Ocak 2019, Pazartesi 19:26

     


AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Cumhur İttifakı adaylarının belirlenmesi sonrası seçim startını Didim’den verdi. AK Parti Didim İlçe Teşkilatında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Yavuz, MHP Didim İlçe Teşkilatını da ziyaret etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Seçim ziyaretleri kapsamında Didim’e gelen AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz’u AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, AK Parti Didim Belediye Başkan Adayı Mümin Kamacı ve partililer karşıladı. AK Parti Didim Belediye Başkan Adayı Mümin Kamacı, parti ana kademesi, kadın kolları, gençlik kolları ve partililerle yerel seçimler konusunda bilgi alışverişinde bulunan Yavuz, adayların 12 Ocak Cumartesi günü belirlendiğini belirterek, “Ben Didim’den umutluyum. Bu yolda hep birlikte yürümeye devam edersek, burada bu bayrağın dikileceğine inanıyorum. Önümüzde Belediye Meclisi üyelerinin belirlenme süreci var. Belediye Başkan adaylığı sürecinde olduğu gibi Belediye Meclisi üyeleri sıralamasında da aynı duyarlılık gösterilecektir. Şuanda sayı belki az olabilir ama bu sayı artacaktır” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Didim’de birlik ve beraberlik içinde çalışmaları yürüteceklerini ifade eden Yavuz, “Didim’in bu sefer başaracağını düşünüyorum. Geçen sefer 165 oy farkla bayrağı devralamamıştık. Bu kez AK Parti bayrağını dikersek Didim için bir şans. Ama dikemezsek bence bir daha Didim yok. Bunu herkese anlatmamız lazım. Sıkılmadık el bırakılmaması gerekiyor. Herkes üzerine düşen görevi yaparsa bizim girmediğimiz ev kalmaz. İnsanımız bu konuda vefalıdır, bir ziyaret bile insanları mutlu eder. Dertlerini dinleyip, bulabiliyorsak dertlerine çareler bulmak önemli” diye konuştu.

“CUMHUR İTTİFAKI, ÜLKENİN BEKASIYLA İLGİLİ”

Yavuz, Didim’i önemli bir turizm kenti yapmaları gerektiğini kaydetti. Cumhur İttifakı ile ilgili de konuşan AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Cumhur İttifakında adaylar, 2014 yerel seçimlerinde alınan oylara göre belirlendi. Cumhur İttifakı aslında hem gönül ittifakı, hem ülkenin bekasıyla ilgili, hem de kurallara bağlı bir ittifak. Bugün bazı yerlerde İyi Parti ve CHP’liler arasında sorunlar yaşanıyor. Burada meseleyi senden-benden meselesine bağlamışlar. Ama Cumhur İttifakı, ülkenin bekasıyla ilgili bir ittifak ve hem Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları, hem de AK Parti teşkilatları için avantaj.”

MHP DİDİM İLÇE TEŞKİLATI’NA ZİYARET

AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Belediye Başkan Adayı Mümin Kamacı ve beraberindekilerle birlikte MHP Didim İlçe Teşkilatını da ziyaret etti. Yavuz, Kamacı ve beraberindekileri, MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Alkaya ile partililer karşıladı. Yavuz, “Allah'ın izni ile Didim’de bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve kazanacağız” ifadesini kullandı. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler