Takip Et

SON DAKİKA

"Büyükşehir'i almadan Nazilli'yi almanın anlamı yok"

14 Ocak 2019, Pazartesi 19:24

     


MHP Nazilli İlçe Teşkilatı, Nazilli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'la birlikte AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, büyük şehri almadan Nazilli'yi almanın bir anlamı olmadığını söyledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhur İttifakı Adayı'nın resmen açıklanmasının ardından MHP Nazilli İlçe Teşkilatı'yla birlikte AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Bülent Sayar'ın istifasından sonra AK Parti Nazilli İlçe Başkanı olan Mustafa Abak, "Cumhur İttifakı'nın en büyük yansımasının Aydın'da olacağına ve Nazilli'de de Cumhur İttifakı adayımız Haluk Alıcık ile birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum." dedi.

"CUMHUR İTTİFAĞINI PAZARLIK OLARAK GÖRMÜYORUZ"

Mustafa Abak'a yeni görevinde başarılar dileyen MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın başından beri çıkar ve menfaat ittifakı olmadığını dile getiriyor. Biz Cumhur İttifakı'nı belediye başkanlığı ya da milletvekilliği için pazarlık olarak görmüyoruz. Cumhur İttifakı'nı dışarıdan yapılan oyunlar karşısında ülkemizin duruşu ve birlik beraberliği olarak görüyor, ülkemizin geleceği için büyük önem arz ettiğini düşünüyoruz. Cumhur İttifakı'nı Aydın'da en iyi şekilde temsil edip AK Parti'yle uyumlu bir şekilde çalışacağımıza inanıyoruz. Bu ittifakın başarılı olduğunu 1 Nisan'da hep birlikte göreceğiz. Türkiye birlik beraberlik dönemine girmiştir. Muhalefet de seçimlerden sonra ittifakın gücünü görecektir." diye konuştu.

"NAZİLLİ'DE BANA OY VERİP BÜYÜKŞEHİR'DE SAVAŞ'A OY VERMEYECEK SEÇMEN BANA DA OY VERMESİN"

Amaçlarının belediye başkanlığını kazanmaktan çok Cumhur İttifakı'nın başarılı olması olduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Nazilli'de bana oy verip Aydın'da Savaş'a oy vermeyecek olan vatandaşlar bana da oy vermesin. MHP olarak çizgimiz ve bakışımız Cumhur İttifakı'na karşı böyle. Büyükşehir'i almadan Nazilli'yi almanın hiçbir anlamı yok." dedi. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler