Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti Efeler’de ‘Gülaştı’ dönemi

14 Ocak 2018, Pazar 19:21

     


AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı’nın tek listeyle gidilen 2. Olağan Kongresi’nde, Çağatay Gülaştı ilçe başkanlığına seçildi.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

Divan Başkanlığını AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ün üstlendiği Hidayet Sayın Kongre Merkezi'nde gerçekleşen kongreye, partililerin geniş katılım sağladığı gözlenirken, tek listeyle gidilen seçimlerde Çağatay Gülaştı, AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı seçildi.

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, AK Parti ilçe belediye başkanları ile ilçe başkanlarıyla çok sayıda partilinin hazır bulunduğu toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 

“2019’DA TÜM İLÇE BELEDİYERİNİ KAZANMAYA HAZIR MIYIZ?”

AK Parti Aydın Milletvekili Öz’ün Divan Başkanlığı’nı üstlendiği kongrede, yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından siyasi konuşmalara geçildi. Kongrede kürsüden partililerine seslenen AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 2019’daki Yerel Seçimler’de Aydın’daki tüm ilçelerdeki belediyeleri kazanmaya hazır olduklarını söyledi. Konuşmasında, “2019’da gerçekleşecek olan belediye seçimlerini Aydın’daki tüm ilçelerde kazanmaya hazır mıyız?” sorusu salondaki partililerce alkışlarla kesilen AK Parti’li Savaş, “Bu sefer 2019’daki Yerel Seçimler’de Aydın’da çok farklı bir tablo olacak. Vatandaşımızın nabzını gördük, sokakta, çarşıda ve pazarda dolaşıyoruz. Vatandaş geçmişte oy verdiğinden dolayı pişman. Vaat edilenlerin hiçbiri yapılmamış. Biz Aydın’ın 50 yıllık su problemini hallettik. Allah’ın suyunu Türkiye’de en pahalı Aydın kullanıyor. Adnan Menderes Üniversitesi’ne YÖK sormuş; ‘Bu su faturası niye bu kadar kabarık’ diye. Manzara ortada ama vatandaşımız gereken dersi 2019’da sandıkta verecek ve Aydın yerel hizmetler anlamında hak ettiği hizmetleri, inşallah 2019’dan sonra alacak’ dedi.

 

“AYDINIMIZI KARDEŞLİK HUKUKU İÇERİSİNDE KUCAKLAYACAĞIZ”

Savaş’tan sonra konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk, mevcut ilçe başkanı Aytaç Arslan’ın yeni il yönetiminde yer alacağını belirtti. Konuşmasında, yeni Efeler İlçe Teşkilatı ile birlikte oy potansiyelinin Efeler’de daha da artmasını sağlamakla birlikte yararlı hizmetleri hayata geçirmelerinin ödevlerini olduğunu söyleyen Ertürk, “Önümüzdeki iki seçim var. 2019 Mart’ta Yerel Seçimler yapılacak. Bunu tek başımıza değil fırsat ve imkanlarımızı birleştirerek üstesinden geleceğiz. Efeler ilçemiz güzel hizmetlere layık güzel bir kentimizdir. Hem Efeler hem büyükşehir seçimlerinde insanlarımızın layık olduğu onurlu ve saygın hizmetleri güç ve gönül birliği içerisinde yapabilecek irade ve güce sahibiz. Biz kardeşlik düşüncesi ve hukuku içerisinde Aydınımızı kucaklayacağız” diye konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet ve mali raporu okundu. Okunan raporların ardından tek listeyle oylamaya geçildi. Yapılan oylama sonucu Çağatay Gülaçtı, yeni ilçe başkanı seçilirken AK Parti Efeler ilçe yönetim kurulu üyeleriyse şu isimlerden oluştu; Fazıl Coşkunırmak, Levent Dönmez, Ahmet Özsoy, Sefer Bakış, Eyüp Subaşı, Abdulkadir Ögür, Mehmet Filizli, Zafer Karaman, Sencer Gündüz, Fevzi Kural, Abdurrahim Gezer, Volkan Gökyar, Mustafa Erdinç Eşiyok, Osman Kondu, Engin Dereli, Şahika Edremit, Ömer Kurt, Derya Haykır, Mehmet Emre Gönülcü, Semiha Karataş, Coşkun Cankaya, Sema Gaspak, Mehmet Özgür, Levent Sabancı. (MURAT TAN)







 
Son Eklenen Haberler