Takip Et

SON DAKİKA

Sultanhisar'da MHP ve AK Parti ittifakı

14 Ocak 2017, Cumartesi 11:25

     


Sultanhisar MHP İlçe Başkanlığı ile AK Parti İlçe Teşkilatı, son aylarda artan olaylar nedeniyle teröre karşı birlik oldu. İki partinin üyeleri, bu zor günleri aşabilmenin yolunun tek vücut olmaktan geçtiğini ifade etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

MHP Sultanhisar İlçe Başkanlığı tarafından şehitler için lokma hayrı yapıldı. Zafer Mahallesi Çarşı Meydanı'ndaki parti binası önünde düzenlenen lokma hayrında yaklaşık bin 500 kişiye ikramda bulunuldu. MHP Sultanhisar İlçe Başkanı Tolga Burhaniye, hayrı, ülkede yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden tüm şehitler ile ahirete intikal eden, arkalarından dua ve hayır yapacak kimsesi kalmayanlar için düzenlediklerini söyledi.

MHP tarafından düzenlenen lokma hayrına katılan AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu, Kadın Kolları İlçe Başkanı Semra Malgaç Özdemir, önceki dönem Sultanhisar Belediyesi'nin AK Parti'li başkanı Ertegün Ünal, parti liderlerinin birlikteliğini yerelde de sağladıklarını belirtti. Parti binasında lokma ikram edilen AK Parti'li başkanlar ile MHP İlçe Başkanı, günün birlik günü olduğunu ve terör ile mücadelenin tek vücut olarak hareket edilerek aşılacağını söyledi. İlçe başkanları bir de espri yaparak aralarındaki koltuğu boş bıraktı. "Bu koltuk Binali Yıldırım'a mı, Devlet Bahçeli'ye mi nasip olacak? şu an bilemiyoruz. Bunu kim seçilirse onun için boş bıraktık" dediler. (ERDAL AYDIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler