Takip Et

SON DAKİKA

"AK Partili seçmenin yüzde 20'si pişman"

13 Ekim 2018, Cumartesi 16:40

     


CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül, CHP Çine İlçe Örgütünü ziyaret etti. CHP'li vekiller, AK Parti seçmeninin yüzde 20'sinin pişmanlık içerisinde olduğunu, belediyecilik anlayışı ile yerel seçimlerde başarılı olacaklarını kaydetti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül, CHP Çine İlçe Örgütünü ziyaret etti. CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin ve partililer ile bir araya gelen vekiller, önümüzdeki yerel seçimlerde parti olarak büyük bir başarıya imza atacaklarını ifade etti. CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, AK Parti'nin Türkiye'yi sürekli bir ülke ile kavga içerisinde olduğunu göstererek gerçeklerin üzerini örtmeye çalıştığını söyleyerek, "Dermen belediyecilik anlayışı ile her alanda başarı sağlayacak ve milletimize hizmet edeceğiz. Ardından yereldeki başarımız iktidara giden yolumuzu açacak. Hizmet için AK Parti'ye, MHP'ye İYİ Parti'ye Saadet Parti'ye oy veren tüm vatandaşlarımızın oyunu da alarak ülkemizi bu durumdan kurtarmalıyız. Türkiye son dönemde ciddi bir kriz ile karşı karşıya. Yargıya müdahale ediyor, talimat ile tutukluyor talimat ile adam salıyorlar. 16 yıl betona yatırım yaptılar. Beton yığınları oluşturdular. Ekonomiyi betona yönlendiren iktidar tarım, bilim, sanayi üretimini desteklemedi. Ülke ekonomisini çökertmek için ABD başkanının bir tweeti yetiyor ülkeyi bu konuma getirdiler. Rahip meselesinin kriz ile ilgisi yok denildi neyle ilgisi olduğunu açıklayabilecek durumda değiller. Ahmet amcaya kemer sık diyorlar, sarayda kemer sıkmak yok. Sarayda geçen bir dakikada asgari ücret gidiyor. Damadın giderlerinde kemer sıkma yok. Bu böyle gitmemeli gidemez" dedi.

"KURTARACAK OLAN BİZLERİZ"

AK Parti seçmeninin yüzde 20'si pişman" diyen CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Tek adam rejiminde bana yetki verin dedi. Türkiye'yi uçuracağım dedi. Dolar ile euro uçtu. Önümüzdeki yerel seçimlerde çok çalışarak bu gidişata bir dur demeliyiz. Bu ülkeyi kurtaracak olan yine bizleriz" dedi. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ise Aydın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte CHP'nin kaybettiği ilçelerde de yine kazanacağını belirtirken, CHP olarak Aydın halkına hizmet etmek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler