Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti Aydın'da Büyükşehir'e kenetlendi

13 Ekim 2018, Cumartesi 10:48

     


AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nın 77. İstişare Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Ömer Özmen ve 4 milletvekili, hedeflerinin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne AK Parti bayrağına dikmek olduğunu ifade etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nın 77. İstişare Kurulu Toplantısı, Aydın İl Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonu’nda geniş bir katılımla yapıldı. Toplantıya Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim ile Rıza Posacı, İl Başkanı Ömer Özmen, AK Partili Belediye Başkanları ile 17 ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları ile yönetimleri ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Özmen, uzun bir süre aranın ardından il istişare toplantısını yaptıklarını hatırlattı. Başkan Özmen, artık hedeflerinin 2019 yerel seçimleri olduğunu ve Büyükşehir Belediyesi’ni AK Parti iktidarı ile tanıştırmak olduğunu vurguladı. Başkan Özmen’in ardından sırayla konuşan milletvekillerinin hedefinde de yerel seçimlerde 17 ilçe ile büyükşehir belediyesini almak vardı.

“KENETLENMİŞ BİR MİLLETİMİZ, GÜÇLÜ BİR LİDERİMİZ VAR”

24 Haziran genel seçimleri sonrası sahada çalışmalarını sürdürdüklerini ve 31 Mart 2019’a kadar diğerleri gibi partide oturmayacaklarını söyleyen Mustafa Savaş, “Aydın’daki bu başarımızı yerel seçimlerde yaşayacağız. 2002 yılından bu yana milletimizin önüne 13 defa sandık kondu. 5 genel seçim, 3 yerel seçim, 3 referandum, 2 de cumhurbaşkanlığı seçimleri için. Milletimiz her seferinde, her defasında ak partiye sahip çıktı. Biz de partimize sahip çıkan bu milletin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Şimdi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru devam devam diyoruz. 24 Haziran’da Türkiye’yi dönüştürmek için sandık başına gittik, Cumhurbaşkanlığı sistemi için sandığa gittik. 24 Haziran akşamı tüm Türkiye’de yine bir başarıya imza attık. AK Parti yine birinci parti, cesur, yiğit adam Recep Tayyip Erdoğan başkan seçildi. Türkiye’nin bağımsız ve söz sahibi olmasını istemeyen, ‘benden habersiz iş yapamazsın’ diyenlere karşı cevap verildi. Ama bu oyun bugün hala devam ediyorlar. Bugüne kadar Türkiye üzerinde oynanan tüm oyunları üstesinden geldik, bunların üstesinden yine geleceğiz. Artık Türkiye o eski Türkiye değil. Türkiye’nin bir lider var, o da Recep Tayyip Erdoğan. Çeşitli oyunlar ile ülkemizde başarılı olamayanlar, bugün ekonomik kriz ile diz çöktürmeye çalışıyorlar. Her zaman olduğu gibi avuçlarını yalayacaklar. Çünkü büyük irade sahibi ve kenetlenmiş bir milletimiz, güçlü bir liderimiz var.

“AYDIN’DA BU POTANSİYEL FAZLASIYLA VAR”

Geçtiğimiz hafta Kızılcahamam’da düzenlenen toplantıda yerel seçimlerden sorumlu genel başkan yardımcısının yerel seçim takviminin kasım ayı itibariyle başlayacağını açıkladığını belirten Savaş, “Seçim takvimi başlamadan ve 24 Haziran sonrası terimiz soğumadan biz sahalardayız ve hedefimiz büyükşehir belediyesini Aydın’da AK Parti bayrağını dikmek. Belediye başkan aday adayı arkadaşlarımız yavaş yavaş çıkmaya başladı, biz bundan çok mutlu oluyoruz. Tabi birçok kriterlerimiz var. Aydın’da da sıfır hata ile yolumuza devam etmemiz gerekiyor, hata yapma gibi bir lüksümüz yok. Bizim partimizin özelliği istişare edebilmek ve yapılan istişare sonucu aday arkadaşlarımıza belirleyeceğiz, tabi anketleri de dikkate alacağız. Hedefimiz üreten, ürettiğini satan bir Aydın. Diğer illerde var, burada yok denilen değil, diğer illerde ve dünyadaki diğer şehirlerle yarışan bir Aydın hayal ediyoruz. Çünkü Aydın’da bu potansiyel fazlasıyla var. 1 milyon 100 bin nüfusu, 800 bin metrekare alanı, 17 ilçesi ile doğal zenginlikleri ile havasıyla suyu ile büyük bir potansiyel var. Allah’ın izniyle bu potansiyeli değerlendireceğiz. 2019 seçimleri sonrası farklı bir şehir, yaşanabilir bir şehir, kendi kendine yetebilir bir şehir yapacağız. Bu sıkıntılı günleri hep birlikte aşacağız ve güzel günler bizi bekliyor. AK Parti olarak biz bundan sonra daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından toplantının ikinci bölümü basına kapalı olarak devam ederken, başarı program sistemine göre başarı sağlayan ilçe başkanlarına hediyeler takdim edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler