Takip Et

SON DAKİKA

MHP Didim İlçe Teşkilatı’nın aşure hayrına İlter de katıldı

13 Ekim 2017, Cuma 21:41

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Didim İlçe Teşkilatı, Didim Ülkü Ocakları Başkanlığı ve Didim Ülkücü İşçiler Derneği tarafından Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen aşure hayrına MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter de katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Muharrem ayı dolayısıyla MHP Didim İlçe Başkanlığı, Didim Ülkü Ocakları Başkanlığı ve Didim Ülkücü İşçiler Derneği organizasyonunda vatandaşlara aşure dağıtıldı. Didim Merkez Cami önünde cuma namazı sonrası düzenlenen aşure hayrına yoğun ilgi gösterildi. Aşure hayrına MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Emre Özbey, MHP Didim İlçe Başkanı Ramazan Aşkar, Didim Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Emin Öztürk, MHP Didim Belediye Meclisi üyeleri, il yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Hazırlanan aşure, partililer tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

Aşure dağıtımı sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Levent İlter, doğduğu, büyüdüğü ve uzun yıllar siyaset yaptığı Didim’e geldiklerini belirterek, “Türk İslam alemi olarak masumlar orucu ve muharrem ayını idrak ettik. Bu noktada gerek MHP teşkilatları, gerekse Ülkü Ocakları teşkilatları, Ülkücü İşçiler Derneği ve tüm kurum ile kuruluşlarımızla içerisinde bulunduğumuz mübarek ayın idrakini yaşıyoruz. Bunlar son derece önemli geleneklerdir. Türklüğün ve İslam’ın vazgeçilmez değerleridir. Bizi biz yapan değerlerdir” dedi.

Bu milletin maddi ve manevi birçok moral değerinin bulunduğunu ifade eden İlter, “Bunların da yaşatılması gerekmektedir. Aynı zamanda toplumsal barışa, huzura, kardeşliğe ve esenliğe bizi götürecek olan yapı taşlarıdır. Bu kapsamda geçen hafta Aydın il ve diğer ilçelerimizde olduğu gibi bugünde MHP Didim İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları Didim İlçe Başkanlığı ve Didim Ülkücü İşçiler Derneği’nin organizasyonunda böyle bir etkinlik hazırlandı. Bizde vatandaşlarımızla, milletimizin aziz evlatlarıyla buluştuk” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler