Takip Et

SON DAKİKA

İlter: “İstifa rakamları gerçeği yansıtmamakta”

13 Ekim 2017, Cuma 17:59

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Levent İlter, Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef noktasına koyan küresel sistemin, Türkiye’de iç cepheyi diri ve ayakta tutan Milliyetçi Hareket Partisi üzerine düzenlediği operasyon vakasının ortada olduğunu söyledi. İlter, MHP üzerinde kötü bir algı operasyonunun yürütüldüğünü belirterek, basında çıkan istifa rakamlarının gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Partisinin programlarına katılmak üzere Didim’i ziyaret eden MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, gazetecilere açıklamalarda bulundu. 1 Kasım seçimlerinden sonra MHP üzerinde alçakça bir Pensilvanya operasyonunun tertip edildiğini belirten İlter, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin liderliğinde bu oyunun bozulduğunu ifade etti.

MHP mensupları içerisinde parti siyaseti ile uyum sağlamayan, partinin programı, tüzüğü ve ilkeleri noktasında uygun hareket etmeyen bir takım üyelerinin de olduğunu kaydeden MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, “Tüzüğümüz ortada. Tüzüğümüzün gereği olarak ilçe teşkilatlarımız ilçe ölçeğinde bir takım çalışmalar yaptılar. Milliyetçi Hareket Partisi’nin şerefli üyeliğini taşımaya hak ettiğine inanmadığımız kişileri belirlediler ve bize sevk ettiler. Bizde bunları MHP Genel Merkezi’ne gönderiyoruz. Şuana kadar Kuşadası, Söke, Efeler, Bozdoğan ve Didim İlçe teşkilatlarımızda böyle bir çalışma yapıldı” dedi.

 

EFELER’DE İSTİFA SAYISI SADECE 86

MHP üzerinde kötü bir algı operasyonunun yürütüldüğünü ve basında yer alan istifa rakamlarının gerçeği yansıtmadığını anlatan İlter, şunları söyledi: “İlk olarak Bozdoğan ilçemizde 80 kişinin istifası olduğu haberi basınla paylaşıldı. Bizim Yüksek Seçim Kurulu’ndan aldığımız gerçek rakam 34’dür. Daha sonra Efeler ilçesinde çeşitli gazetelerde 460, 511 ve 720 olarak ifade edilen istifa sayısı da gerçeği yansıtmamaktadır. Bu sayıda sadece 86’dır. Dün Söke ilçemizde 13 istifanın olduğu söylendi, bunun da 4’ü partimize üye. Daha evvel basında çıkan haberlerdeki rakamlar gerçeği yansıtmamaktadır.” (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler