Takip Et

/>

SON DAKİKA

Başkan Özmen'den jeotermal paylaşımı

13 Temmuz 2020, Pazartesi 13:25

     


AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Jeotermal kaynaklarımızı Aydın’ın yararına kullanmak için geç değil” dedi.

Son yıllarda Aydın’ın en önemli tartışma konularından biri olan jeotermal ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalar yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, bu yerli ve yenilenebilir enerjinin seracılıktan sağlık turizmine ve şehirlerin ısıtmasına kadar bir çok alanda Aydın’ın ve Aydınlıların yararına kullanılabileceğini söyledi.

Başkan Özmen açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Jeotermal kaynaklardan şehrin ve hemşerilerimizin faydalanması için,seracılıkta, turizmde ve şehirlerin ısıtılmasında ne gerekiyorsa yapalım. Buharkent’ten Didim’e Aydın’ımıza katkı sağlayacak bu kaynağı kullanalım.

Jeotermal kaynaklar ile ısıtılan organize sera bölgeleri ile üreticimizin ekmeğini nasıl çoğaltırız, termal turizm ile turizmi 12 aya yayarak istihdamı nasıl artırabiliriz, şehirlerimizin ısıtmasında kullanarak hemşerilerimizin ısınma maliyetlerini nasıl düşürürüz, bunlar için çalışalım, geç değil…” (ERDAL AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler