Takip Et

SON DAKİKA

"CHP’ye üye olmayana erzak yok"

13 Temmuz 2019, Cumartesi 12:09

     


CHP’nin yapılacak olan delege seçimleri öncesi parti içinde çatışmalar başladı. CHP eski İlçe başkanlarından Ayhan Başdemir, AYBA personeli tarafından vatandaşlara yapılan, “CHP'ye üye olmanız gerekiyor. Yoksa bu sözünü ettiğiniz erzak ve yakacak yardımı kesilecektir.” tehdidini eleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Uzun yıllardır CHP’de aktif siyaset yapan ve eski Efeler İlçe Başkanı Ayhan Başdemir, kendi mahallesinde AYBA personeli tarafından yapılan çalışmayı eleştirdi ve mevcut il ve ilçe başkanlarını göreve davet etti.

“PARTİMİZİN ÜYE KAYDETME GÖREVİ İL VE İLÇE ÖRGÜTLERİNİN”

Doğma büyüme Efeler Cuma Mahalleli olduğunu ifade eden Başdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yardım çalışmalarını yürüten AYBA’yı eleştirdi. Başdemir yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Siyasete atıldığım günden beri, yüreğim ve aklımla bağlı olduğum partim CHP'ye hizmet ederek, İlçe Başkanlığı yaparak, CHP'ye üye kaydederek aktif çalışmalarımı sürdürdüm ve sürdürmekteyim. Son günlerde birilerinin özellikle mesai saatleri içinde benim mahalleme gelerek ‘Biz AYBA'dan geliyoruz, sizi CHP'ye üye yapmak istiyoruz. Erzak ve yakacak yardımınızın devam etmesi için CHP'ye üye olmanız gerekiyor. Yoksa erzak ve yakacak yardımınız kesilecektir’ gibi telkinlere ve dayatmalara hedef olduklarını öğrendim. Partimizin üye kaydetme görevinin İl ve İlçe örgütlerinin görevi iken AYBA'nın adının geçmesi kuşku uyandırmaktadır. AYBA, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir kuruluştur ve bir kamu kurumudur. Parti örgütü gibi çalışmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu doğru ise AYBA yönetiminin, değilse İl ve İlçe yönetimlerinin bir açıklama yapmaları gerekir diye düşünüyorum.” (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler