Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası’na 3 milyon 500 bin liralık ek ödenek

13 Temmuz 2017, Perşembe 17:58

     


Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nden, Kuşadası Belediyesi 2017 Mali Yılı Bütçesi’ne 3 milyon 500 bin liralık ek ödenek verilmesine onay çıktı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı ikinci toplantısı, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında yapıldı.

11 Temmuz’da gerçekleştirilen birleşime ilişkin zabıt özetinin okunduğu toplantıda, 42 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantıda, Kuşadası Belediyesi 2017 Mali Yılı Bütçesi’ne 3 milyon 500 bin liralık ek ödenek verilmesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Mecliste ayrıca, Karpuzlu Belediyesi tarafından 30 Temmuz’da yapılacak olan 6. Alinda Kültür ve Sanat Festivali’ne 20 bin lira destek verilmesi için protokol düzenlenmesi ve bunun için Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu’na yetki verilmesiyle ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu da görüşülerek, kabul edildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, 11-13 Ağustos tarihlerinde Artvin'in Arhavi ilçesinde düzenlenmesi planlanan Gençler Kategorisi Türkiye Birinciliği yarışmalarına katılacak olan Aydans Gençlik ve Spor Kulübü’ne 15 bin lira destek verilmesine de onay verdi. Meclis toplantısında, Aydın Doğa Dostları ve Dağcılık Doğa Sporları Kulübü’ne 13 bin 735 liralık destek verilmesi kararlaştırıldı.

“15 TEMMUZ’DA CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK İHANETİ YAŞANDI”

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, belediye meclisinin ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ hakkındaki bildirisini okudu.

CHP Grup Başkan Vekili Tahir Yaman, AK Parti Grup Başkan Vekili Tacettin Özden, MHP Grup Başkan Vekili, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ve bağımsız üye Ünal Sarıoğlu tarafından imzalanan bildiride, “15 Temmuz 2016 Cuma gecesi, ülkemiz, Cumhuriyet tarihinin en büyük ihanetine uğramış, Anayasamıza, demokrasimize, milli iradeye ve vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerine karşı, anayasamız ve hukuk düzenimiz hiçe sayılarak, FETÖ-PDY terör örgütü tarafından alçakça, kanlı bir darbe girişiminde bulunulmuştur. Milletimizin parasıyla alınan silahlarla Gazi Meclisimiz, devlet kurumlarımız bombalanmış, masum vatandaşlarımıza kurşun sıkılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Bildiride, bütün siyasi partilerin darbe girişimine karşı çıktığı, güvenlik güçlerinin darbecilere karşı kahramanca mücadele ettiği vurgulandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bir sonraki toplantısı 8 Ağustos'ta yapılacak. (KIVANÇ UĞUR)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler