Takip Et

SON DAKİKA

CHP sert çıktı: "Müdür bozuntusu haddini bilsin yoksa bildirirler"

13 Temmuz 2017, Perşembe 07:15

     


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlatmış olduğu ‘adalet’ yürüyüşü ile ilgili sosyal medya üzerinden sarf ettiği ‘Soytarı” paylaşımıyla tepki çeken Nazilli Turan Ortaokulu Müdürü Mustafa Karacasu’ya bir tepkide CHP Nazilli ilçe örgütünden geldi. CHP Nazilli ilçe Başkanı Ali Develi, yetkilileri göreve davet edip, müdür hakkında gerekli işlemin yapılmasını istedi. Müdür hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyleyen Başkan Develi, “Haddini aşan müdür bozuntusu haddini bilsin, bilmiyorsa bildirirler” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Turan Orta Okulu Müdürü Mustafa Karacasu’nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında sosyal medya hesabından sarf ettiği 'soytarı' ifadesini vekil kaymakama aktaran Başkan Develi, “Soytarı”diyerek, genel başkanımıza ağır hakaret etmiştir. Biz Nazilli’de ortamın gerginleşmesini istemiyoruz. Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil. Örgütü zapt etmekte zorlanıyoruz. İlgilenirseniz sevinirim” dedi.

 

"SİZE BU CESARETİ, BU HAKKI KİM VERİYOR?"

"Müdür bozuntusu" olarak nitelendirdiği Nazilli Turan Ortaokulu Müdürü Mustafa Karasu’ya seslenen Başkan Ali Develi, “Hem devlet memuru olacaksınız hem görevinizi yapmayıp hükümetin militanı gibi davranıp bulunduğunuz makamı babanızın çiftliği gibi kullanacaksınız. Size bu cesareti bu hakkı kim veriyor? Müdür bozuntusu haddinizi bileceksiniz, haddinizi, bilmiyorsunuz size bildirirler haddinizi” dedi.

 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR

Başta İlçe Milli Eğitim Müdürü olmak üzere yetkilileri göreve davet eden Develi, “İşgal etmiş olduğu makamdan uzaklaştırılmasını istiyoruz. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim. Biz CHP örgütü olarak ortamın normalleşmesi için çaba gösterirken, böyle haddini bilmez kişilerin çıkıp, toplumu gerecek huzurunu bozacak davranış içinde oldukları sürece toplumu normalleştiremeyiz. Bunun için bu müdür bozuntusu hakkında derhal idari işlem yapılmasını ve görevden uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Bu müdür bozuntusu hakkında gerek şahsi gereksi Nazilli İlçe örgütü olarak suç duyurusunda bulunacağımızın bilinmesini istiyorum” diyerek tepkisini dile getirdi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler