Takip Et

SON DAKİKA

"El ele olmaya devam edeceğiz"

13 Haziran 2019, Perşembe 15:57

     


Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile arasının açıldığı ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ile tartıştığı yönünde çıkan iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Başkan Tuncel, “Yaratılmak istenen huzursuzluk bizi, hedefimizden vazgeçirmeyecektir. El ele olmaya devam edeceğiz” dedi.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu arasının açıldığı iddialarının üzerine yazılı açıklama yaptı. Başkan Tuncel açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“31 Mart yerel seçimlerinde Söke’ye hizmet etme yolunda yola çıkarken büyük destek veren İl Başkanımız Ali Çankır, siyasetin dışında benim yoldaşım ve dostumdur. Yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve İl Başkanımız Ali Çankır ile el ele çıktığımız hizmet yolunda, bundan sonra da el ele ve yürek yüreğe olmaya devam edeceğiz. Asılsız iddia ve yaratılmak istenen huzursuzluk bizi, hedefimizden vazgeçirmeyecektir. Bu türlü iddiaları ortaya atanların ne türlü bir beklenti içerisinde olduklarını anlamak güç değil. Biz yalan ve iftiralara aldırmadan, birlikte yönetmek ve birlikte başarmak parolasıyla çıktığımız hizmet yolunda durmadan ilerleyeceğiz. Kamuoyunun da bu türlü asılsız ve dedikodudan öteye gitmeyecek iddialara itibar etmemelerini arzu ediyorum.” (HABER MERKEZİ) 

CHP'de kavga erken başladı







 
Son Eklenen Haberler