Takip Et

/>

SON DAKİKA

CHP'de kavga erken başladı

13 Haziran 2019, Perşembe 12:00

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu ile Söke Belediye Başkanı Tuncel’in arası açıldı, Tuncel'in adaylığına referans olan CHP Aydın İl Başkanı Çankır zor duruma düştü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in arasının açıldığı iddia edildi. Kulislerden edinilen bilgiye göre bu durum, Tuncel’in Söke Belediye Başkanı adayı yapılmasında ısrarcı olduğu belirtilen CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ı da sıkıntıya düşürdü.

İddiaya göre Çerçioğlu ile Tuncel’in seçim döneminde başlayan uyuşmazlığı Ramazan’da krize dönüştü. İkili Söke’de gerçekleştirilecek iftar organizasyonu nedeniyle ters düştü. Krizi çözmek için Söke Belediyesi’ne gelen CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Tuncel’e yüksek sesle, “Ben senin belediye başkanı olman için elimden geleni yaptım. Sense, Çerçioğlu ile ters düşerek, uyumlu çalışmayarak benim milletvekilliğimi engellemek için elinden geleni yapıyorsun” diye bağırdığı, özel kalem personeli ve güvenlik görevlilerinin odaya girmesi ile Çankır’ın yatıştırıldığı belirtildi. (ERDAL AYDIN)

"El ele olmaya devam edeceğiz"







 
Son Eklenen Haberler