Takip Et

SON DAKİKA

Erim, Karacasu’da çiftçilerin sorunlarını dinledi

13 Haziran 2018, Çarşamba 17:13

     


AK Parti Aydın 2. Sıra Milletvekili Adayı Bekir Kuvvet Erim, Karacasu’ya gerçekleştirdiği ziyarette ilçedeki çiftçilerin sorunlarını dinledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ziyaretteki konuşmasında, AK Parti’nin kurulduğu ilk günden beri çiftçinin her zaman yanında olduğunu ifade eden Erim, “Bundan sonrada her zaman çiftçinin yanında olacak tek parti AK Parti’dir” dedi.

 

“ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Çiftçilerin doğal afetten desteklemelere kadar bir takım sorunları dinleyen Erim, “AK Parti kurulduğu ilk günden itibaren her zaman çiftçinin yanında olmuştur. AK Parti kurulduğu ilk günden itibaren olduğu gibi bugünde, yarında her zaman çiftçilerimizin yanında olmaya devam edecektir. Nitekim çiftçilerimiz Türkiye Cumhuriyet tarihinde yapılmamış teşvikleri, desteklemeleri AK Parti iktidarıyla birlikte görmüştür. Bizler çiftçilerimizin sorunlarını bilen ve sorunlarına göre çözüm üreten partinin mensupları olarak her zaman çiftçilerimiz ile birlikteyiz” dedi.

 

“ÇİFTÇİLERİMİZ DE AK PARTİ İLE YOLA DEVAM EDECEKTİR”

Gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili de açıklama yapan Erim, “Çiftçilerimiz AK Parti iktidarının her zaman yanlarında olduğunu ifade ederken bir takım sorunlarını da bizlerle paylaştı. İşte biz sorunları çözmek için çıkmış olduğumuz bu yolda dün olduğu gibi bugünde yarında çiftçilerimizin sorunlarını çözeceğiz ve çiftçilerimizi her zaman olduğu gibi kalkındırmaya devam edeceğiz. 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde de çiftçilerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile yola devam edecektir” diye konuştu. (MURAT TAN)







 
Son Eklenen Haberler